Evenimentul Zilei > Politica > Klaus Iohannis a anunțat restricțiile pentru București. Ce trebuie să știm
Klaus Iohannis a anunțat restricțiile pentru București. Ce trebuie să știm

Klaus Iohannis a anunțat restricțiile pentru București. Ce trebuie să știm

Klasu Iohannis a adus noi lămuriri despre situația din București. Președintele României a lăsat să se înțeleagă că toate deciziile care au fost propuse și au ajuns în presă, urmează să fie aprobate.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că România a intrat în valul 3 al pandemiei provocate de virusul SARS-Cov-2.

Președintele Statului a precizat că susține ideea unor noi măsuri restrictive care să fie implementate la nivelul Capitalei. Evenimentul Zilei a dezbătut pe larg subiectul.

Iar dacă doriți să știți ce urmează pe locuitorii din București, consultați lista aici

„Suntem în valul 3, iar acest val nu dispare de la sine. Pentru a domoli acest val trei e nevoie de respectarea deciziilor. Vom trece și peste acest val 3, sunt foarte îngrijorat, situația este foarte seriaose. Fac un apel la toți românii să respecte restricțiile. Este, probabil, important să spun despre situația din București. Situația este complicată. Pentru București este nevoie de restricții suplimentare. Sper să fie înțelepți și să înțeleagă acest lucru. Restricții sunt necesare unde se formează aglomerații. În special în weekend. Vor trebui schimbate orele de deschidere pentru magazine și mall-uri”, a declarat președintele Iohannis la finalul unei acțiuni ecologice desfășurate la Dăbuleni, județul Olt.