Evenimentul Zilei > Monden > Kira Hagi visează la Oscar
Kira Hagi visează la Oscar

Kira Hagi visează la Oscar

Kira Hagi, fiica legendarului decar al naționalei, Gheorghe Hagi, a fost desemnată „Cea mai bună actriță” pe luna decembrie 2017 în cadrul competiției internaționale Actors Awards, la Hollywood

În timp ce Ianis Hagi (19 ani) a scă- pat cu greu de Fiorentina, după un an de coșamr, și a revenit în lotul tatălui său, la FC Viitorul, sora sa mai mare, Kira Hagi (22 de ani), se bucură peste Ocean de cariera de actriță. În urmă cu două zile, fiica lui Gheorghe Hagi a fost desemnată „Cea mai bună actriță” la Actors Awards, o competiție care premiază actorii de pretutindeni ce joacă în filme de scurt și lung metraj, seriale TV sau în mediul online.

„Fragile” i-a adus premiul

Evenimentul a avut loc în Los Angeles, iar Kira a primit această distincție grație rolului pe care l-a interpretat în producția americană „Fragile”. Recent, Kira postase pe pagina sa de Facebook mesajul „Eu în drum spre Oscar…”, făcând referire la Actors Awards.Acest premiu o va ajuta pe fiica lui Gică Hagi să intre în atenția producătorilor de la Hollywood, mai ales că prestația ei din „Fragile” a fost lăudată și de actorul francez Jean Vincentelli, care este totodată și președintele juriului Actors Awards. „Foarte interesantă prestația acestei tinere și talentate actrițe. Kira a oferit o performanță extraordinară într-un provocator spectacol one-man show. A fost o plăcere să o urmă- resc. Felicitări!”, a fost mesajul transmis de Vincentelli. Kira Hagi a urmat cursurile prestigioasei școli de actorie New York Film Academy.