Odă pentru Kim Jong Un: Face ca toate visele să devină realitate

Odă pentru Kim Jong Un: Face ca toate visele să devină realitate Sursa foto: Administratia Prezidentiala

Kim Jong Un lansează o odă în care se lăuda pe sine drept „tată prietenos” al Coreei de Nord. Noua melodie a fost interpretată la o ceremonie pentru a sărbători inaugurarea a 10.000 de case într-un cartier din Phenian.

Odă pentru Kim Jong Un

Mai exact, o odă adusă lui Kim a fost lansată în Coreea de Nord și a fost cântată la o ceremonie care marca inaugurarea a 10.000 de noi locuințe într-un cartier din Phenian.

În clipul făcut public se văd oameni de toate vârstele care sar de bucurie pentru că „prietenosul tată” Kim face ca „toate visele să devină realitate”.

În timp ce liderul stătea deasupra uneia dintre noile clădiri gata să taie panglica roșie ceremonială, artiștii i-au cântat lui Kim noua melodie intitulată „Friendly Father”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liderul nord-coreean Kim Jong Un participă la o ceremonie de finalizare a unei zone de dezvoltare rezidențială din districtul Hwasong, Coreea de Nord, 16 aprilie 2024, în această fotografie publicată de Agenția Centrală de Știri din Coreea. KCNA prin REUTERS ATENȚIE EDITORILOR - ACEASTA IMAGINE A FOST OFERITĂ DE O TERȚĂ PARTE. REUTERS NU POATE VERIFICA INDEPENDENT ACEASTA IMAGINE. FĂRĂ VÂNZĂRI DE LA TERȚI PĂRȚI. COREA DE SUD OUT. FĂRĂ VÂNZĂRI COMERCIALE SAU EDITORIALE ÎN COREEA DE SUD. Sursa foto: Televiziunea KCNA

Kim Jong Un, prezent la o ceremonie în limuzina blindată de la Vladimir Putin

Kim Jong Un a venit la ceremonie în limuzina blindată pe care a primit-o cadou de la Vladimir Putin, potrivit site-ului de știri NK News. El a fost întâmpinat cu entuziasm de mulțimile adunate.

Kim Jong Un folosește pentru prima dată cadoul de mașină blindată „perfectă” de la Putin, spune RPDCKim iese din mașina cadou de la Putin. Sursa foto Kremlin.

Vladimir Putin i-a făcut cadou o limuzină rusă Aurus de lux, deoarece liderului nord-coreean i-a plăcut mașina când președintele rus i-a arătat-o ​​anul trecut, a anunțat marți Kremlinul.

Noua melodie intitulată „Friendly Father” i-a fost cântată în timp ce tăia panglica la inaugurarea locuințelor. La ceremonie au fost lansate și focuri de artificii.

Kim Jong Un a promis că va face acest cartier de locuințe

În noul clip lansat în Coreea de Nord, Kim apare alături de soldați și simpli cetățeni care sar entuziasmați. Noile locuințe din districtul Hwasong fac parte dintr-un proiect de dezvoltare în Rimhung care a început în 2022 și care a vizat construirea a 10.000 de case.

Proiectele fac parte din promisiunea lui Kim la începutul lui 2021 de a angaja armata în construcția a 50.000 de apartamente noi în capitală în termen de cinci ani. La începutul acestei luni, Kim a confirmat că proiectul va fi extins anul viitor și în alte zone, scrie news.sky.com.