Kia a adus în România modelul Venga

Kia a adus în România modelul Venga

Micul monovolum sud-coreean, concurent cu Opel Meriva, Honda Jazz sau Nissan Note, costă între 13.392 şi 19.939 de euro cu TVA inclusă.

Segmentul monovolumelor compacte prezente pe piaţa din România primeşte noul model Kia Venga.

Maşina sud-coreeană are o amprentă la sol comparabilă cu cea a unui model de segment B, dar suficient spaţiu interior pentru a rivaliza un automobil compact, din clasa imediat superioară. O ofertă asemănătoare poate fi întălnită la modele precum Honda Jazz, Nissan Note sau Opel Meriva.

Cea mai ieftină versiune Kia Venga costă 13.392 de euro cu TVA inclusă. Preţul, nici aşa tocmai mic, beneficiază de o reducere specială de lansare. Versiunea de top a gamei "bate" în 20.000 de euro (19.939, mai exact).

Ne puteți urmări și pe Google News

Noul model măsoară 4,06 metri în lungime, 1,76 metri în lăţime şi 1,6 metri în înălţime. Portbagajul are o capacitate minimă de 440 de litri. Cu spătarul banchetei coborât, aceasta ajunge la 1.250 de litri.

Venga dispune de o banchetă care poate culisa înainte-înapoi, pentru a optimiza, după nevoie, fie spaţiul dedicat pasagerilor din spate, fie pe cel rezervat bagajelor.

Noul model oferă motoare benzină şi pe motorină, de 1.4 şi 1.6 litri, care dezvoltă între 75 şi 128 de cai-putere.