Evenimentul Zilei > Sport > Keşeru marchează patru goluri pentru campioana Ludogorets
Keşeru marchează patru goluri pentru campioana Ludogorets

Keşeru marchează patru goluri pentru campioana Ludogorets

Atacantul român Claudiu Keşeru a făcut spectacol în primul meci de la reluarea campionatului din Bulgaria. Vârful în vârstă de 34 de ani s-a distrat în partida de astăzi, cu defensiva „lanternei roşii” Etar şi a punctat de nu mai puţin de patru ori. Ludogorets s-a impus cu un halucinant scor de 6 – 0 (4 – 0) şi rămâne în fruntea clasamentului, la şase puncte în faţa principalei urmăritoare, TSKA Sofia.

Keşeru marchează patru goluri pentru campioana Ludogorets. Vârful în vârstă de 34 de ani s-a distrat în partida de astăzi, cu defensiva „lanternei roşii” Etar şi a punctat de nu mai puţin de patru ori. Ludogorets s-a impus cu un halucinant scor de 6 – 0 (4 – 0) şi rămâne în fruntea clasamentului, la şase puncte în faţa principalei urmăritoare, TSKA Sofia.

Fotbalistul crescut în pepiniera celor de la FC Bihor nu a avut nevoie decât de şase minute pentru a dezgheţa tabela de marcaj de pe „Huvepharma Arena”. „Fundaşul lateral stânga Despodov l-a găsit cu o centrare excelentă pe Claudiu Keşeru, care nu a greşit şi a marcat pentru Ludogorets” au scris alb – verzii, pe pagina oficială a clubului din micuţul oraş Razgrad.

Triplă în primul mitan

Rămasă cu un om în plus pe teren, după eliminarea, din minutul 25, a veteranului dintre buturile oaspeţilor de la Etar, Hristo Ivanov (38 de ani), campioana din ultimele nouă ediţii din Parva Liga a continuat recitalul. Keşeru a mai înscris încă două goluri până la intrarea la cabine (’36 şi ’41), iar fundaşul Plamen Krachunov şi-a marcat în propria poartă.

Keseru, „teroarea românească”

Alb – verzii au redus apoi motoarele în repriza secundă. Chiar dacă nu a mai prins decât nouă minute pe gazon în cel de-al doilea mitan, Claudiu Keşeru a reuşit să mai lovească încă o dată (’51), înainte de a fi înlocuit de antrenorul lituanian Valdas Dambrauskas. „Teroarea românească a continuat să străpungă apărarea celor de la Etar şi în startul celui de-al doilea act” a mai titrat site-ul lui Ludogorets.

Grigore şi Moţi, în afara primului unsprezece

Ceilalţi doi internaţionali români din lotul grupării din Razgrad, experimentaţii apărători Dragoş Grigore şi Cosmin Moţi, nu au fost aruncaţi în luptă de Dambrauskas. Grigore a văzut întreaga partidă de pe banca de rezerve, iar Moţi nu a prins nici măcar lotul pentru acest joc.