Evenimentul Zilei > Actualitate > „Kempo-ul este sportul ideal pentru cei mici”. Vezi cine este vedeta care spune acest lucru
„Kempo-ul este sportul ideal pentru cei mici”. Vezi cine este vedeta care spune acest lucru

„Kempo-ul este sportul ideal pentru cei mici”. Vezi cine este vedeta care spune acest lucru

Adrian Enache a reluat antrenamentele de Kempo sub coordonarea profesorului Amatto Zaharia, multiplu campion mondial dar si preşedintele Federaţiei Române de Kempo.

Cântăretul are o slăbiune pentru această disciplină sportivă, care l-a învăţat să loveasca, sa se apere sau să respire corect. Desemnat de specialisti ca fiind unul dintre cele mai complexe sporturi de luptă, Kempo-ul este promovat de Adrian Enache copiilor din ziua de astăzi, astfel: “Veniţi la Kempo, nu mai staţi in faţa computerelor. Acest sport este ideal pentru voi pentru că are capacitatea de a vă schimba stilul de viaţă, de a deveni dinamici, iuţi la minte, puternici si foarte siguri pe voi“, a explicat Adrian Enache, despre care şi Amatto Zaharia a avut numai cuvinte de laudă: “Se descurcă excelent la antrenamentele de Kempo, are toate calitatile necesare unui luptător: fortă, curaj, voinţă, tonus muscular foarte bun si in mod special o  condiţie fizică excelenta. Adrian stăpâneşte foarte bine arta respiraţiei dar are şi spontaneitate si chiar forţă de improvizaţie exceptionala".
 

În urmă cu 4 ani, artistul a însoţit delegaţia oficială a Federaţiei Române de Kempo la Campionaletele Mondiale de Kempo din Antalya unde s-a antrenat alaturi de nume grele din artele martiale mondiale, Benny “The Jet” Urquidez si Jeff Speakman.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.