Kanal D nu se desparte de Teo Trandafir: Care este adevăratul motiv al schimbărilor din grila de program

Kanal D nu se desparte de Teo Trandafir: Care este adevăratul motiv al schimbărilor din grila de program Teo Trandafir. Sursa foto: Facebook

Noi detalii în legătură cu presupusa despărțire dintre Teo Trandafir și Kanal D! De data aceasta, informațiile vin din surse oficiale, mai exact chiar de la reprezentanții postului de televiziune amintit. După ce s-a zvonit că emisiunea Teo Show ar fi fost eliminată din grila de programe din cauza faptului că îndrăgita prezentatoare nu ar fi reușit să se bucure de o audiență importantă, conducerea Kanal D dă peste cap tot ce știam. Românii cu siguranță se vor bucura să afle că Teo Trandafir va rămâne una dintre figurile emblematice ale postului TV.

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, nu va întrerupe colaborarea cu Kanal D, a informat conducerea postului de televiziune, după informațiile apărute pe surse, potrivit cărora show-ul vedetei ar urma să dispară definitiv din cauza problemelor de audiență.

Emisiunea Teo Show rămâne în grila de programe Kanal D

Postul de televiziune Kanal D, care a început să emită în România din anul 2007, nu va renunța la emisiunea Teo Show, pe motiv că a început să înregistreze audiențe tot mai mici, nemaifiind o emisiune de interes pentru public și nici pentru producătorii emisiunii, așa cum s-a zvonit în presa din țară.

Într-adevăr, Kanal D a schimbat grila de programe, însă doar pentru perioada verii, când Teo Trandafir intră în vacanță. Emisiunea Teo Show, moderată de iubita prezentatoare, va urma să fie redifuzată în toamnă (concret, în luna septembrie), a informat Kanal D, potrivit retetesivedete.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Începând de săptămâna viitoare, la Kanal D emisiunile se vor derula în funcție de grila de programe de vară. Emisiunea Teo Show va fi înlocuită cu „Casa Iubirii”, program prezentat de Andreea Mantea. De luni până vineri, începând cu ora 17.30, va fi difuzată emisiunea „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Același program TV va fi difuzat și de la ora 22.30.

Sâmbăta, începând cu data de 18 iunie, de la ora 20.00, Kanal D va prezenta emisiunea „Se strigă darul”, moderată de Grațiela Duban și Mihai Mitoșeru, potrivit sursei citate.

Ce a spus Teo Trandafir despre evoluția sa profesională

În altă ordine de idei, prezentatoarea de televiziune pare că știe să își aprecieze munca la adevărata valoare și nu se lasă afectată de înțepăturile celor din jur. De altfel, ea a făcut referire și la așteptările uneori prea exagerate ale unor persoane, aspect care a stârnit o mulțime de întrebări în spațiul public.

„Aș minți să spun că îmi lipsește ceva sau am eu așteptări prea mici și nu cer de la viață bani mulți, casă la Miami. Eu nu înțeleg lucrurile așa, dimpotrivă, le-am înțeles invers. Am înțeles că succesul se clădește privind în jos că să nu cazi în cap, să vezi treptele. Așteptările ți le clădeșți pe ce ai în spate, pe ceea ce deții.

Oamenii aici greșesc și se dezamăgesc. Își creează niște așteptări imposibil de atins. Mie nu îmi lipsește nimic, pentru că în acest moment lucrez pentru ceva ce se va întâmpla. Toată cariera mea m-am uitat în jos și nu mi-am dat niciodată seama de succesul meu, pentru că nu m-am uitat în sus”, a spus Teo Trandafir.