Evenimentul Zilei > Actualitate > JURNALIŞTI ROMÂNI, ameninţaţi în STILUL Charlie Hebdo. POLIŢIA ESTE ÎN ALERTĂ. Detalii de ultimă oră
JURNALIŞTI ROMÂNI, ameninţaţi în STILUL Charlie Hebdo. POLIŢIA ESTE ÎN ALERTĂ. Detalii de ultimă oră

JURNALIŞTI ROMÂNI, ameninţaţi în STILUL Charlie Hebdo. POLIŢIA ESTE ÎN ALERTĂ. Detalii de ultimă oră

Jurnalistul Cătălin Tolontan a scris într-o postare pe Facebook că redacție Gazeta Sporturilor și un jurnalist GSP au primit amenințări cu moartea, ”gen Charlie Hebdo”.

Mesajele ar fi fost trimise din partea unei persoane care pretinde că face parte din grupul de suporteri dinamovişti PCH (n.r. – Peluza Cătălin Hâldan).

“Amenințare cu moartea ”gen Charlie Hebdo” pentru redactia Gazetei si pentru un ziarist gsp!

Colegul meu Victor Vrânceanu a primit acum câteva minute un mesaj pe facebook în care se spune că ”Vei fi un Charlie Hebdo în variantă de soft mode. Știm la ce oră ajungi la muncă, știm unde stai…”.

Aceleasi mesaje de amenintare, generale, au fost adresate si redactiei.

Mesajul este semnat de o persoană care pretinde că face parte din PCH, dar evident că ”Peluza Cătălin Hâldan” nu și-l asumă și nici Gazeta nu presupune că amenințarea ar veni din acea direcție.

De fapt, nu presupunem nimic.

E treaba altora să cerceteze.

Jurnalistul este chiar acum la Secția 8 Poliție și depune o plângere.

Ultimul subiect despre care reporterul a relatat amplu este legat de aventura bahică a celor 4 fotbaliști de la Dinamo, excluși de la ”tineretul naționalei”.

Cu o jumătate de oră înainte de mesajul de amenințare, Victor Vrânceanu a primit un telefon de reproș din partea unui dinamovist conectat cu acel caz, dar poate că nici asta nu e o legătură.

E datoria poliției să caute adevărul.

Pe 7 ianuarie 2015, 12 oameni au murit în urma unui atac terorist asupra redacției revistei Charlie Hebdo”, a transmis Cătălin Tolontan.