Judecătorii, sub „jugul” Serviciilor. Adriana Stoicescu, despre negocierile PNL-PSD-UDMR: „Ultimele bucățele de carne au fost împărțite”

Judecătorii, sub „jugul” Serviciilor. Adriana Stoicescu, despre negocierile PNL-PSD-UDMR: „Ultimele bucățele de carne au fost împărțite” Sursa: Arhiva EvZ

Vicepreședinta Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu, critică în termeni duri negocierile dintre partidele ce vor contura viitoarea coaliție de guvernare PNL-PSD-UDMR, în special împărțirea ministerelor. Cum portofoliul Justiției „nu aduce bani, doar probleme și gâlceavă inutilă”, nu a fost râvnit de nimeni. Adriana Stoicescu a făcut o radiografie al viitorului judecătorilor pe care urmează să fie pus „jugul” Serviciilor secrete, în contextul în care liderii politici au anunțat desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) până la finalul lunii martie 2022.

Negocierile dintre delegațiile PNL, PSD și UDMR au fost pline de scântei. Liderii politici s-au bătut pe portofoliile cu bani - Ministerul Transporturilor, Ministerul Finanțelor și Ministerul Dezvoltării. Nu au fost, însă, interesați de Justiție, a remarcat vicepreședinta Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu, care a transmis un mesaj dur autorităților.

„Vine 1 Decembrie, veți defila cu mâna la inimă, lăcrimând sub un tricolor decolorat și atât de inutil. Apoi vă veți opri pentru un minut din chiolhan pentru a transmite un mesaj de pace și reconciliere, de speranță”, s-a exprimat Adriana Stoicescu. Redăm în continuare mesajul integral al judecătoarei de la Tribunalul Timiș.

„Justiția - nu mai bine o lăsăm pe mâinile «băieților»?”

„Săvârșitu-s-a.... Ultimele bucățele de carne de pe ciolan au fost împărțite. Satisfăcuți, vor trece „la treabă”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Justiția? Nu o vrea nimeni. Nu e profitabilă, nu aduce bani, doar probleme și gâlceavă inutilă. Nu mai bine o lăsăm pe mâinile „băieților”? Doar s-au descurcat atât de bine în ultimii ani. Ce să construiești în justiție? Acolo e vorba de lucruri inutile.. drepturi și libertăți, niște fleacuri care, cel mult, ne împiedică să ne savurăm liniștiți victoria. Cu un trabuc și un coniac bun problemele devin minore, iar viitorul pare luminos, tare de tot.

„Reformele” în Justiție continuă prin desființarea SIIJ

„Reforma” în justiție o continuăm prin desființare (n.r. se face referire la desființarea SIIJ, care trebuie să aibă loc până pe 31 martie). Apoi, punem iar jugul pe juzii ăștia păcătoși, care ne cam încurcă planurile. Desființați, fraților, tot. Legați-ne pe ăștia enervanți. Chemați securiștii să facă justiție, că dreptate doar Dumnezeu mai poate face. Vă doare în cot de poporul ăsta amărât, oricum. Ce nevoie are el de educație și sănătate, de justiție? Circ și pâine, rețeta patentată de secole, e salvatoare și azi.

Adriana Stoicescu: „Vă promit să fiu acolo când vă veți întreba unde ne sunt JUDECĂTORII?”

Vin Sărbătorile, veți ieși cu mic cu mare în fața Bisericilor pustiite tot de voi, să arătați cât sunteți de buni. Vine 1 Decembrie, veți defila cu mâna la inimă, lăcrimând sub un tricolor decolorat și atât de inutil. Apoi vă veți opri pentru un minut din chiolhan pentru a transmite un mesaj de pace și reconciliere, de speranță.

După aceea, la treabă. Aveți de desființat justiția, aia cât a mai rămas de la precedenții decidenți. În timpul ăsta, judecătorii fug mâncând pământul dintr-un sistem care îi vrea transformați în sclavi tăcuți.

Desființați-ne! Nu aveți nevoie de noi. Dar eu vă promit să fiu acolo când vă veți întreba, plângând în pumn, unde ne sunt JUDECĂTORII?”, a transmis vicepreședinta Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook.