Evenimentul Zilei > Politica > Judecătorii i-au interzis unei mame să-şi mai vadă copilul. Vezi de ce magistraţii au luat o asemenea decizie
Judecătorii i-au interzis unei mame să-şi mai vadă copilul. Vezi de ce magistraţii au luat o asemenea decizie

Judecătorii i-au interzis unei mame să-şi mai vadă copilul. Vezi de ce magistraţii au luat o asemenea decizie

În premieră, judecătorii din Iaşi i-au interzis Elenei Cioacă să-şi viziteze copilul. Magistraţii au decis că aceasta nu merită o asemenea favoare în condiţiile în care un alt fiu a fost ucis în bătaie de concubinul femeii, iar aceasta şi-a aparat amantul.

Tribunalul Iaşi a decis, ieri, să ia măsura controlul juridicar împotriva Elenei Cioacă, femeia care a preferat să ia apărarea amantului care-i ucisese fiul în bătaie.
Concubinul ei, Ionel Totoi este acum judecat pentru omor deosebit de grav.
Potrivit rechizitoriului, Totoi şi Elena Ciocă au început să trăiască în concubinaj din vara anului 2012, deşi femeia nu era încă divorţată la acea vreme de soţul ei. Amantul abia ieşise din puşcărie, iar cei doi, împreună cu fiii inculpatei, au trăit mai bine de un an în locuinţa părinţilor Elenei Ciocă dintr-un sat din judeţul Vaslui.
pentru că îi snopea în bătaie atât pe părinţii amantei, cât şi pe copii, părinţii femeii l-au dat afară. Iubita sa l-a urmat însă însoţită de cei doi copii şi s-au mutat în comuna ieşeană Bălţaţi.
În toamna anului trecut, Totoi a lovit cu pumnii şi picioarele copilul concubinei sale, de cinci ani. Victima a decedat ulterior la spital.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: