Evenimentul Zilei > Justitie > Judecătorii au luat decizia în cazul VIOLATORILOR din Vaslui. Cele şapte BRUTE rămân după gratii
Judecătorii au luat decizia în cazul VIOLATORILOR din Vaslui. Cele şapte BRUTE rămân după gratii

Judecătorii au luat decizia în cazul VIOLATORILOR din Vaslui. Cele şapte BRUTE rămân după gratii

Magistraţii Tribunalului Vaslui au respins, vineri, ca inadmisibile contestaţiile făcute de avocaţii celor şapte violatori. Avocaţii celor şapte bestii care au violat eleva de 18 ani din Vaslui au sperat că pot scăpa de arest.

Avocaţii acestora au cerut în instanţă înlocuirea măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile cu măsura controlului judiciar, informează vremeanoua.ro. Silviu Burada, Silviu Avădanei, Paul Burlacu, Petrică Bolboceanu, Ionuț Boicu și Ioan Surleac, au contestat această decizie încă din prima zi după ce au fost transferați din arestul Poliției în Penitenciarul Vaslui. Cei şapte violatori au primit, în total, 46 de ani şi 4 luni de închisoare. Silviu Burada, cel care a pus la cale violul, a primit cea mai mare pedeapsă: 8 ani şi 4 luni.

Şedinţa de astăzi a durat doar o oră , iar la tribunal au fost două dube ale Jandameriei şi mai poliţisti care s-au asigurat că prietenii violatorilor nu vor face scandal.