Evenimentul ZileiActualitateJudecătoarea de la Târgu Mureș a lăsat bilet de adio

Judecătoarea de la Târgu Mureș a lăsat bilet de adio

Judecătoarea de la Târgu Mureș a lăsat bilet de adio
Judecătoarea de 38 de ani din Târgu Mureș găsită cu gâtul tăiat ar fi lăsat un bilețel de adio. Informația a fost dezvăluită de surse judiciare.

Amintim că vineri, o judecătoare de la Curtea de Apel Târgu Mureș a fost găsită înjunghiată lângă mașina ei, pe un câmp din localitatea mureșeană Sărățeni. Aceasta avea gâtul tăiat. Imediat, femeia a fost preluată de medici, care au reușit să o salveze.

”Pacienta a fost adusă cu leziune de arteră carotidiana. S-a intervenit chirurgical și s-a rezolvat cazul dar suferința cerebrală este destul de marcată și urmează să fie evaluată pentru a vedea repercursiunile, a declarat pentru Observator managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Se pare că femeia ar fi lăsat un bilet de adio. Chiar soțul judecătoarei a fost cel care a anunțat poliția de intențiile soției sale. Acesta a sunat la 112 și le-a spus oamenilor legii că nevasta sa a plecat de acasă și că plănuiește să își curme zilele. Judecătoarea este al patrulea magistrat care recurge la gestul extrem anul acesta.

Amintim că în luna mai o grefieră din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași s-a aruncat de la etajul al doilea al clădirii în care lucra. Și fostul șef al DNA Timișoara, procuror în cadrul instituției la momentul comiterii faptei, s-a aruncat în gol, de la fereastra biroului său, în luna martie a acestui an. În aprilie și un procuror de la Parchetul General s-a sinucis, tot la locul de muncă.

 


Accesează: