Evenimentul Zilei > Social > O judecătoare cunoscută în SUA şi-a prezentat demisia. REMUŞCĂRILE au fost prea PUTERNICE. Un om a murit… Breaking news
O judecătoare cunoscută în SUA şi-a prezentat demisia. REMUŞCĂRILE au fost prea PUTERNICE. Un om a murit… Breaking news

O judecătoare cunoscută în SUA şi-a prezentat demisia. REMUŞCĂRILE au fost prea PUTERNICE. Un om a murit… Breaking news

O judecătoare din statul Florida, SUA a fost implicată într-un scandal mediatic, după ce au ieșit la iveală înregistrări care arată cum magistrata mustra dur o femeie în scaun cu rotile la o audiere.

Deși Sandra Faye Twiggs avea probleme grave de respirație, suferind de astm și obstrucție pulmonară cronică, judecătoarea Merrilee Ehrlich din SUA a refuzat să o asculte pe femeie, când aceasta susținea că nu are acces la medicamente în arest. În schimb, magistrata a înjosit-o pe inculpata din fața ei, care a murit la trei zile după evenimentele înregistrate la 15 aprilie, conform Daily Mail.

Jucătoarea din SUA și-a prezentat demisia, vineri. Criticile dure pe care Ehrlich le-a formulat la adresa acuzatei l-au determinat pe avocatul femeii în scaun cu rotile să ceară ca magistrata să primească interdicția de a mai judeca spețe penale.

Sandra Faye Twiggs se afla în fața instanței din cauza unei dispute familiale, care s-a transformat într-o acuzație de violență domestică.

Când s-a întors acasă, membrii familiei au descris-o pe Twiggs ca fiind înfometată, dârdâind și neputând să respire. Interacțiunea plină de urlete cu judecătoare ar fi afectat-o așa mult pe femeie, spune sora acesteia, încât Twiggs a murit, la trei zile după incident.

Se pare că Ehlrich nu era la primul astfel de eveniment. Chiar următoarea audiere din acea zi a fost marcată de țipete și comportament neadecvat la adresa inculpaților, susțin avocații prezenți.