Evenimentul Zilei > Actualitate > Jucăriile preferate ale bărbaţilor. Sunt atât de incitante, încât pot reprezenta un pericol pentru femei
Jucăriile preferate ale bărbaţilor. Sunt atât de incitante, încât pot reprezenta un pericol pentru femei

Jucăriile preferate ale bărbaţilor. Sunt atât de incitante, încât pot reprezenta un pericol pentru femei

Considerate foarte mult timp un subiect tabu, sau chiar respingătoare de unii, păpușile gonflabile s-au transformat în ultimii ani în creații care pot foarte ușor să te inducă in eroare.

Ingeniozitatea japonezilor nu are limite nici când vine vorba de capitolul ”Jucării Sexuale”. Mai nou, aceștia au inventat o păpușă care seamănă aproape în totalitate cu o femeie reală. Aceștia au hotărât să revoluționeze piața păpușilor gonflabile și să schimbe clasicul cauciuc cu silicon de cea mai înaltă calitate.

Dar, așa cum puteți observa în imaginile de mai sus, nu doar asiaticii sunt pasionați de așa ceva. Păpușile sunt pentru toate gusturile, arată cât se poate de real și nu vor dezamăgi niciodată.

Ba mai mult, unele dintre ele sunt dotate cu inteligență artificilă, ceea ce le poate trasforma foarte ușor într-un partener de viața pentru cei excentrici și dornici de experiențe deosebite.