Evenimentul Zilei > Actualitate > JOHNNY DEPP a rămas MUT în CONCERTUL DE LA BUCUREŞTI! Alice Cooper a făcut un gest EMOŢIONANT
JOHNNY DEPP a rămas MUT în CONCERTUL DE LA BUCUREŞTI! Alice Cooper a făcut un gest EMOŢIONANT

JOHNNY DEPP a rămas MUT în CONCERTUL DE LA BUCUREŞTI! Alice Cooper a făcut un gest EMOŢIONANT

Spectatorii au ţipat, au dansat şi s-au uitat la artificii în concertul de la Romexpo. Un balon primit din partea turpei a ajuns "la neagru" 100 de lei

The Hollywood Vampires, trupa din care face parte Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry, Robert DeLeo și Matt Sorum. a susținut un concert de zile mare, în Capitală. Mii de rockeri înfocaţi, dar şi fani ai celebrului actor s-au aflat aseară în parcarea de la Romexpo, unde s-a ţinut spectacolul americanilor. Vedetele autohtone nu au dorit să rateze ocazia de a-i vedea pe idoli în carne și oase și au luat cu asalt evenimentul.  Astfel, Adrian Sârbu a venit însoțit de iubita lui, iar actorul Dan Chișu s-a aflat împreună cu actrița Alina Chivulescu. Nici Vasile Calofir, proaspăt ieșit din ''Ferma Vedetelor', nu au ratat concertul, iar Cristi Hrubaru a venit alături de soţie,

Deşi se anunţase că trupa va urca pe scenă de la ora 21.00, (poarta fusese deschisă de la ora 18.00), show-ul a început cu o jumătate de oră mai târziu cu un minunat foc de artificii. Alice Cooper s-a arătat de la nceput foarte încântat că ţine spectacolul chiar în ţara lui Dracula, Artificiile n-au fost ingura surpriză pregătită pentru români. La final au fost împărţite baloanane imense cu numele formaţiei. Norocoşii au asaltaţi de alţi spectatori şi primit oferte tentante să renunţe la baloane, până la 100 de lei pe bucată.

După o oră şi jumătate de rock susţinut,  artiştii au încheiat show-ul cu un moment emoţionant. Johnny Depp îşi va aniversa, pe 9.iunie, ziua de naştere. Pentru actorul ce împlineşte 52 de ani organizatorii români, în complicitate cu Alice Cooper, i-au pregătit un tort de toată frumuseţea. Momentul s-a desfăşurat pe scenă, în faţa spectatorilor şi l-a luat prin surprindere chiar şi pe Depp, actorul cu greu reuşind să mai schiţeze un zâmbet. "Să-i cântăm "La mulţi ani!", i-a îndemnat Cooper pe români.

Hollywood Vampires au ales doar cinci ţări europene în care să concerteze anul acesta, printre care şi România, show-ul de la Bucureşti fiind singurul din estul Europei şi ultimul din turneu.

Formaţia vine în România în acelaşi an în care a cucerit scena premiilor Grammy, acolo unde i-au adus un tribute lui Lemmy Kilmister, frontmanul trupei Motorhead.

Alice Cooper este şi cel care a dat numele supergrupului, The Hollywood Vampires, înfiinţat în urmă cu trei ani,, după clubul exclusivist al anilor ’70 din Los Angeles în care activitatea principală era consumul de băuturi alcoolice. Din acest grup au facut parte Ringo Starr & John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who), Jim Morrison (The Doors), Jimi Hendrix, Mickey Dolenz sau Harry Nilsson.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: