Evenimentul Zilei > Actualitate > Janet Jackson a publicat PRIMA imagine cu băiețelul ei. Bebelușul NU seamană cu artista – GALERIE FOTO
Janet Jackson a publicat PRIMA imagine cu băiețelul ei. Bebelușul NU seamană cu artista –  GALERIE FOTO

Janet Jackson a publicat PRIMA imagine cu băiețelul ei. Bebelușul NU seamană cu artista – GALERIE FOTO

Starul pop american Janet Jackson, sora celebrului Michael Jackson, a născut, la mijlocul lui ianuarie, primul ei copil, un băiețel.

În urmă cu puțin timp, artista a publicat pe o rețea de socializare prima imagine cu bebelușul său, acum în vârstă de patru luni. Imaginea a apărut la mai puțin de o săptămână de la apariția zvonurilor conform căroră căsnicia ei s-ar fi terminat, scrie Huffingtonpost.com. 

Janet Jackson și soțul ei, Wissam Al Mana, au fost încântați să anunțe venirea pe lume a fiului lor, Eissa Al Mana”, a spus reprezentantul cântăreței, pentru revista People. El a adăugat că vedeta „a născut în stil sănătos, fără stres, și acum se odihnește confortabil”, fără a preciza unde anume a avut loc nașterea.

Janet și omul de afaceri Al Mana s-au căsătorit în 2012, iar în luna aprilie 2016, solista a decis să amâne turneul mondial „Unbreakable”, pentru a se concentra asupa familiei sale.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: