Femeie de afaceri, jefuită de o jumătate de milion de euro

Femeie de afaceri, jefuită de o jumătate de milion de euro Bani. Euro. Sursa: arhiva EVZ

O afaceristă din Rusia a fost tâlhărită în plină stradă. Hoții au furat peste jumătate de milion de euro din mașină acesteia, iar autoritățile nu au reușit să îi prindă.

Un jaf ca în filme a avut loc pe străzile orașului Himki, în regiunea Moscova. Hoții au reușit să fure 48 milioane de ruble de pe bancheta din spate a unui autoturism de lux. Întreaga sumă aparține a unei afaceriste rusoaice.

Jaf ca în filme la Moscova

O femeie de afaceri din Rusia s-a ales cu o pagubă de aproape 500.000 de euro. Aceasta a fost victima unui jaf ca în filme.

Banii au fost furați de pe bancheta din spate a unui bolid de lux. Suma uriașă era depozitată într-o geantă, însă se pare că acest lucru nu iau împiedicat pe tâlhari să ajungă la pradă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Hoții care au pus la cale acest jaf nu au fost încă prin niște autoritățile din Rusia. Tâlhăria, desprinsă parcă dintr-un film de acțiune a avut loc pe o stradă din Himki, regiunea Moscova.

Cum au acționat tâlharii

Femeia de afaceri din Rusia are retras de la o bancă o  suma importantă de bani. Este vorba despre 48 de milioane de ruble, respectiv 486.000 de euro.

Cei care au pus la cale acest jaf au acționat joi, 7 decembrie. Afacerista rusoaică i-a înmânat geanta cu sumă uriașă de bani șoferul lui ei.

Acesta a așezat coletul valoros pe  bancheta din spate a bolidului de lux. Conform spuselor șoferului, un bărbat mascat a deschis ușa mașinii și a furat geanta respectivă. Tâlharul s-a urcat într-o o mașină care îl aștepta în apropiere.

Jaf ca în filme. O afaceristă a rămas fără jumătate de milion de euro

Jaf. Sursa foto: Arhiva EVZ

Jaf surprins pe camerele de luat vederi

În mașina suspectă,  tâlharul era așteptat de un complice. Șoferul afaceristei rusoaice a încercat să îi prindă pe infractori, însă nu a reușit. Bolidul de lux pe care acesta îl conducea a fost blocat de un alt individ care purta cagulă. Întreaga scenă a fost surprinsă pe camerele de luat vederi din apropierea băncii.

Autoritățile au convingerea că cei doi tâlhari au pus la cale minuțios acest jaf.

„Prin urmare, există mulți suspecți, inclusiv șoferul femeii de afaceri și angajații băncii, și ei știau despre suma mare de bani comandată în avans pentru retragere.”, au arătat sursele.

Conform canalului Telegram Baza, mașina tâlharilor a fost abandonată câteva ore mai târziu. Polițiștii din Moscova nu au reușit încă să îi prindă pe tâlhari. Conform legilor din Rusia, aceștia riscă până la 12 ani de închisoare.