Evenimentul Zilei > Actualitate > Jaf ca-n filmele americane: hoțul a scos PISTOLUL și a amenințat că trage I VIDEO
Jaf ca-n filmele americane: hoțul a scos PISTOLUL și a amenințat că trage I VIDEO

Jaf ca-n filmele americane: hoțul a scos PISTOLUL și a amenințat că trage I VIDEO

Un bărbat înarmat cu un pistol a fost filmat de camerele de supraveghere, duminică dimineața, în timp ce încerca să jefuiască un bar din Timișoara.

Atacul s-a petrecut dimineața, la ora 6,28, în cafe-clubul Dielli, aflat la intersecția Căii Aradului cu strada Liniștei.

În imagini se observă un bărbat care intră în club. Avea mănuși, cagulă și glugă și s-a asigurat că nu mai vine nimeni după el, iar pe de altă parte că nu îl ”vede” camera de supraveghere. S-a dus direct spre barmanița care era întinsă pe o canapea și vorbea la telefon. Bărbatul a scos un pistol, l-a îndreptat spre femeie și i-a cerut banii încasați peste noapte. Aceasta s-a îndreptat spre bar, a apăsat butonul de panică, după care a  încercat să scape. Agresorul a vrut să-i smulgă telefonul din mână, dar tânăra l-a îmbrâncit și l-a dat afară din local. Totul a durat mai puțin de un minut.

Nimeni nu a sunat la 112. Administratorul localului a făcut însă publice imaghinile cu tentative de jaf, pe o rețera de socializare. ”În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere care au fost făcute publice, polițiștii Secției 4 Timișoara s-au sesizat din oficiu, deplasându-se de urgență la fața locului pentru a stabili circumstanțele în care s-ar fi produs evenimentul. Până în prezent nu există nicio reclamație cu privire la acest eveniment, administratorul localului susținând că nu dorește să reclame din moment ce nu I s-a creat niciun prejudiciu. În cauză a fost deschis dosar penal pentru comiterea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie și se fac cercetări pentru a stabili autorul faptei”, a declarant Mirela Drăghicioiu, purtătoarea de cuvânt a Poliției Timiș. (Sursa video: Vocea Timișului)