Evenimentul Zilei > International > Izolarea l-a scos din minți. Român agresiv reținut de carabinieri
Izolarea l-a scos din minți. Român agresiv reținut de carabinieri

Izolarea l-a scos din minți. Român agresiv reținut de carabinieri

Un român a fost reținut de carabinieri la Torino după ce a început să smulgă măștile sanitare ale clienților dintr-un magazine.

Martorii spun că, în timp ce aștepta să-i vină rândul să intre în magazin, românul a început să se comporte ciudat și a încercat să smulgă măștile de pe fețele celorlalți.

Incidentul s-a petrecut în fața unui magazin alimentar din Torino, unde oamenii așteptau să le vină rândul să-și cumpere produsele de strictă necesitate. Conform Il Giornale, la un moment dat, românul a a început să se comporte bizar, a sărit la ceilalți clienți, încercând să le smulgă măștile de protecție și a început să-I amenințe pe angajați.

După incident, bărbatul a fugit, însă a fost reperat și oprit de un echipaj de carabinieri, alertați de clienții agresați. Polițiștii au reușit cu greu să-i pună cătușele deoarece s-a manifestat agresiv, încercând să-I atace pe oamenii legii.

În urma verificărilor, carabinerii italieni au constatat că bărbatul agresiv avea antecedente penale, astfel că, pentru faptele sale, riscă o nouă condamnarea cu închisoarea.