Evenimentul Zilei > Actualitate > Izolarea i-a scos din minți. Au sărit cu toporul la polițiști
Izolarea i-a scos din minți. Au sărit cu toporul la polițiști

Izolarea i-a scos din minți. Au sărit cu toporul la polițiști

Doi soți din Călărași au provocat scandal, în stradă, după ce polițiștii le-au cerut declarațiile pe proprie răspundere conform ordonanțelor militare. Bărbatul a încercat să-i atace pe polițiști cu o bâtă și cu un topor.

Un scandal cu bâte și topoare a avut loc, pe o stradă din Călărași,  între doi soți care au ieșit la plimbare fără declarațiile de liberă circulație și oamenii legii, care au încercat să-i împiedice.

Cei doi au ieșit din locuință fără declarațiile pe proprie răspundere și în momentul în care au fost opriți de o patrulă au început să facă scandal.

Potrivit RRA, deranjați de faptul că polițiștii au încercat să-i tragă la răspundere, bărbatul și femeia au început să-i amenințe și să le vorbească urât. Mai mult, unul dintre cei doi soți a mers într-o curte aflată în apropiere și a revenit cu o bâtă de lemn, dar și cu un topor.

Au fost chemate întăriri, iar soții scandalagii au fost duși la secția de poliție și reținuți pentru 24 de ore, urmând că li se întocmească dosare penale și să se solicite arestarea preventivă pentru pentru 30 de zile.

În ultimele două săptămâni șapte dosare penale similare au fost deschise de procurorii din Călărași şi Oltenița.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: