Mai multe echipaje de polițiști și luptători au verificat un grup de 38 de persoane, intrate în izolare la domiciliu, din familia regelui Cioabă. Este vorba de contacții unei femei care a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, care a fost confirmată cu COVID-19. Informația  a fost dată publicității într-un comunicat de presă al prefecturii Sibiu.

„În urma anchetei epidemiologice raportată astăzi, 31.03.2020, au fost identificate un număr de 38 de persoane cu care aceasta a intrat în contact, pentru care s-a impus izolarea la domiciliu. La nivelul Inspectoratul de Poliţie Judeţean, s-a dispus ca echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică al Poliţiei Municipiului Sibiu, sprijinite de luptători SAS (Serviciul Acţiuni Speciale), să verifice în regim de urgenţă dacă toate persoanele din zonă respectă măsura izolării la domiciliu, respectiv a distanţării sociale/interdicţiei de circulaţie”, se precizează în comunicat. , se arată în comunicatul Prefecturii Sibiu.

Femeia decedată, în vârstă de 65 de ani, de etnie romă, este soția fratelui fostului rege al romilor, Ion Cioabă. Soțul acesteia a murit în urmă cu câteva zile, tot în spital, unde a fost internat pentru o intervenție chirugicală. Medicii așteaptă rezultatul testelor și în cazul său.