Evenimentul Zilei > Actualitate > Ivanka Trump RENUNȚĂ la brandul de modă care îi poartă numele!
Ivanka Trump RENUNȚĂ la brandul de modă care îi poartă numele!

Ivanka Trump RENUNȚĂ la brandul de modă care îi poartă numele!

Fiica președintelui SUA, Ivanka Trump, a luat decizia de a închide compania de haine ce îi poartă numele. Această hotărâre vine la un an după ce fiica lui Donald Trump a decis să devină consilier la Casa Albă. Deși brandul său de haine și accesorii a înregistrat vânzări uriașe la începutul anului 2017, după ce tatăl său a fost ales președinte, Ivanka a decis să aleagă calea unei cariere în politică.

Începând cu anul trecut, brandul Ivankei Trump a întâlnit mai multe restricții din cauza funcției publice pe care aceasta o îndeplinește. Acestea au fost impuse cu scopul de a reduce potențialele încălcări ale legilor, precum folosirea Casei Albe pentru promovarea brandului. Datorită acestor limitări, Ivanka, care dorește să servească drept consilier senior al președintelui Donald Trump în continuare, a decis că este inutil să mențină afacerea funcțională, a declarat CNN. 

 

"Când am început acestă companie, nimeni nu ar fi putut prezice succesul pe care l-am avut. După 17 luni la Washington, nu știu când sau dacă mă voi întoarce la acest business, dar știu că acum mă focusez pe munca pe care o fac aici, la Washington", a afirmat Ivanka Trump într-o declarație. Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că decizia "nu are nicio legătură cu performanța brandului și se bazează exclusiv pe decizia lui Ivanka de a rămâne în Washington pe o perioadă nedeterminată”. Cei 18 angajați, ce lucrau în mod activ, vor fi concediați.