Evenimentul Zilei > Monden > Ivanka Trump are probleme mari în Miami. Cum au întâmpinat-o
Ivanka Trump are probleme mari în Miami. Cum au întâmpinat-o

Ivanka Trump are probleme mari în Miami. Cum au întâmpinat-o

Ivanka Trump are probleme de adaptare în Miami. Mutată într-un nou oraș, nu a fost întâmpinată cu căldură.

Ivanka Trump are probleme mari în Miami. Ivanka Trump și soțul ei, Jared Kushner, s-au mutat la Miami când președintele Donald Trump a părăsit funcția, dar locuitorii din zonă se vor ține departe de celebrul cuplu după revoltele de la Capitolul de luna trecută, a declarat o sursă pentru OK Magazine. Fiica lui Donald Trump a fost criticată pentru i-a denumit pe protestatarii care au luat cu asalt Capitol Hill în ianuarie – „patrioți” americani.

Potrivit știrilor, Ivanka și Jared și-au părăsit locuința din Washington pentru un a locui într-un condo de lux în Miami. Un apropiat al celor doi a declarat pentru revista OK: „Miami este un oraș foarte liberal. Ce se va întâmpla atunci când cei doi vor dori să meargă la restaurant sau să facă cumpărături în oraș? Vor avea nevoie de pază și vor deranja locurile unde se duc. Fostul prieten a mai spus: „Toți cei care au respect de sine, carieră, morală, respect pentru democrația sau cine nu dorește ca prietenii lor să-i facă de rușine atât în ​​privat, cât și în public, vor avea o atitudine de respingere foarte clară. ”

Un alt fost cunoscut  a declarat revistei: „Probabil că vor fi acceptați de familiile din elita imobiliară și de acel grup de familii din Upper East Side și Palm Beach (cartiere de lux) care citesc despre ei în revista Quest, dar aceștia nu contează”. Sursa a adăugat: „Vor fi întotdeauna petreceri private la care să vor fi invitați participe, dar Ivanka și soțul ei vor fi atracția”.

Ivanka Trump are probleme mari în Miami

„Ivanka nu este prințesa Margareta, iar Jared nu este ducele de Windsor, capabili să ofere oaspeților o conversație antrenantă și amuzantă.  Nimeni nu vrea să audă despre plăcintele lui Sarah Huckabee sau despre cămășile lui Steve Bannon.”, a mia spus acesta.

În timpul asaltului de la Capitol, luna trecută, Ivanka postat pe Twitter un mesaj în care i-a numit pe manifestanții pro-Trump „Patrioții americani”. Ea a scris pe Twitter: „American Patriots – orice încălcare a securității sau lipsă de respect față de forțele noastre de ordine este inacceptabilă. Violența trebuie să înceteze imediat. Vă rog să fiți pașnici ”.

Ulterior, Ivanka a șters tweet-ul, apoi a trimis un nou tweet cu o reacție inversă: „Nu. Protestul pașnic este patriotic. Violența este inacceptabilă și trebuie condamnată în cei mai puternici termeni.”

La începutul acestei luni, știrile menționau faptul că Ivanka și Jared au fost întâmpinați în Miami cu un panou gigant care le amintea oamenilor despre cum a numit gloata Capitolului „patrioți”. Meidas Touch a finanțat în mod colectiv bani pentru a avea un camion cu panou cu fața lui Ivanka pe care scria: „Ivanka a numit teroriștii Capitolului„ patrioți ”. Furgoneta a fost văzută mergând în sus și în jos în noul cartier în care stă Ivanka în Miami.

Donald Trump a devenit primul președinte american care a fost acuzat de două ori după ce a fost acuzat de Camera Reprezentanților de „incitare la insurecție” în urma protestelor violente de la Capitol Hill.