Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a murit la 73 de ani: „Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei”

Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a murit la 73 de ani: „Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei” Sursa: Wikipedia

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump și mama celor mai mari trei copii ai acestuia, a murit în mod neașteptat joi în apartamentul său din New York. Ea avea 73 de ani.

Moartea Ivanei Trump a fost anunțată pentru prima dată joi, în jurul orei 12:30, când serviciile de urgență au fost chemate pentru un stop cardiac într-un apartament de pe East 64 Street din Manhattan, unde locuia Ivana. Paramedicii au ajuns la fața locului, iar ulterior a fost declarat decesul acesteia, scrie presa americană.

„Sunt foarte trist să îi informez pe toți cei care au iubit-o, și sunt mulți, că Ivana Trump a decedat în casa ei din New York. A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață minunată și inspirată",  a transmis fostul președinte printr-un comunicat.

Donald Trump a adăugat: „Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr., Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum și noi toți eram atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!"

Ne puteți urmări și pe Google News

Ivana Trump s-a născut în fosta Cehoslovacie

Ivana Trump, născută Ivana Marie Zelníčková, a crescut sub regimul comunist în fosta Cehoslovacie. Ea s-a căsătorit cu Donald Trump în 1977. Cuplul a divorţat în 1992.

Ivana Trump a lucrat ani de zile în imperiul Trump ca director executiv. A fost numită CEO al Trump's Castle din Atlantic City şi a ajutat la decorarea interioarelor pentru Grand Hyatt Hotel şi Trump Tower. De asemenea, a fost autoarea mai multor cărţi de succes şi şi-a creat propria linie vestimentară.