Evenimentul Zilei > Monden > iUmor a desemnat câștigătorul sezonului 7
iUmor a desemnat câștigătorul sezonului 7

iUmor a desemnat câștigătorul sezonului 7

Marea finală a ultimului sezon, al șaptelea, iUmor a fost câștigată de Mukinka, care a plecat acasă cu Marele Premiu de 20.000 de euro.

În spectacolul finală s-au confruntat concurenți care au prezentat numere de magie, stand-up, trap, rap, glume scurte sau mimă cu sunete. Jurații au fost impresionați de numărul prezentat de Mukinka, iar, ulterior, votul publicului l-a desemnat câștigătorul iUmor sezonul 7!

Mukinka Chibaga este un tânăr de origine africană, care a prezentat un număr inedit de stand-up, în care a vorbit despre adaptarea la obiceiurile românești. El a glumit pe seama obiceiului de a sărbători ziua numelui, explicând că numele lui nu se găsește printre cele ale sfinților români, motiv pentru care toți cunoscuții îi urează toate cele bune de Black Friday.

Câțtigătorul nu a fost acceptat de toată lumea, Mukinka fiind contestat de mai mulți spectatori care au acuzat un aranjament: „What???? El a câștigat??? De ce, că naște nevastă-sa? Caz social și ăsta? Nu merita, a fost doar bun dar nu cel mai bun… SMS urile sunt doar abureală, este clar… Pe departe trebuia să câștie Gherman sau Patrick, au fost cei mai grozavi”; „A fost manevră. Țuțu, de departe, cel mai bun”; Ce a făcut, pe voi v-a cucerit faptul că a învățat limba, că altfel erau alții dispuși la premii”;

Tot publicul a desemnat şi emisiunea ca lider detaşat de audienţã.