Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Iuliana Marciuc și Adrian Enache se despart imediat după Anul Nou. Cum au de gând cei doi să-și ia rămas bun
Iuliana Marciuc și Adrian Enache se despart imediat după Anul Nou. Cum au de gând cei doi să-și ia rămas bun

Iuliana Marciuc și Adrian Enache se despart imediat după Anul Nou. Cum au de gând cei doi să-și ia rămas bun

De când formează o familie cu Adrian Enache, realizatoarea TV Iuliana Marciuc s-a obișnuit cu gândul că sunt perioade destul de lungi de timp când stă departe de tatăl fiului ei. Dacă uneori face tot posibilul să-i fie alături, chiar și atunci când are concerte peste hotare, de această dată Anul Nou îl întâmpină împreună. Abia după câteva zile între cei doi intervine o separare.

Sunt împreună de 25 de ani, dar rare au fost momentele când au putut să îmbine utilul cu plăcutul și să combine plecările lui Adrian la concerte în America cu vacanțe în familie.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

„Vacanțe lungi nu prea au fost. Probabil că cea mai lungă a fost aceea când l-am însoțit pe Adrian în Statele Unite, în urmă cu câțiva ani. Făcând zborul peste Ocean automat înseamnă o vacanță mai lungă. În rest, am preferat să segmentez vacanțele, poate pentru că în felul acesta ai senzația că stai mau multe zile în vacanță, venind și plecând. Fiecare vacanță n-a fost mai lungă de 10 zile”, a povestit Iuliana Marciuc pentru Evenimentul Zilei.

Oricât de mult și-ar fi dorit să plece și la început de 2022, mai ales că din cauza crizei sanitare nu a mai avut parte de o vacanță ca lumea, Iuliana trebuie să rămână în țară pentru a se ocupa de proiectele personale. „De data aceasta nu pot spune că vom fi despărțiți din princina concertelor de peste hotare, ci din cauza Selecției Naționale Eurovision, pe care o organizez.

Sunt manager de proiect și nu pot sub nicio formă să plec din țară în perioada în care va fi el plecat în Statele Unite”, ne-a mai spus partenera de viață a lui Adrian Enache.

Cu toate acestea, Enache a reușit să se organizeze cumva astfel încât să nu meargă de sărbători să cânte pentru comunitățile de români din America, ci să petreacă Sărbătorile cu familia. Astfel că de Crăciun au fost în formulă completă, sărbătorind nu doar cu David, ci și cu Diana Enache, fiica dintr-o altă relație, formulă care se va păstra și în noaptea dintre ani.

„O să facem Revelionul împreună, ca în fiecare an, în locul unde cântă Adrian, în Poiana Brașov, la Piatra Mare. Am fost și anul trecut și a fost foarte frumos. Chiar dacă eram tot în pandemie, organizatorii, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, au reușit să organizeze o petrecere frumoasă. Sunt convinsă că o vor face și anul acesta. Mergem acolo și eu, și David, alături de Adrian”, ne-a mai declarat Iuliana Marciuc.

Caută reprezentatul României la Eurovision

După o pauză de doi ani, se revine la Selecția Națională Eurovision, ceea ce înseamnă că artiști și compozitori români se pot înscrie la cursa pentru desemnarea reprezentatului României la Eurovision. Ca de fiecare dată, în mijlocul acțiunii este Iuliana Marciuc, care speră ca anul acesta „sacrificiul” ei, de a sta departe de familie, să nu fie în zadar.

„În general, provocările nu m-au speriat în viață, ci m-au ambiționat. Este motivul pentru care această Selecție Națională mă ambiționează și ea. Da, este un an mai greu, dar prefer să văd întotdeauna partea plină a paharului. Vom face tot ce ține de noi să găsim o piesă bună și să facem o impresie foarte bună pe scena internațională Eurovision.

Selecția Națională este o experiență frumoasă și provocatoare pentru echipa TVR, dar, în același timp și pentru artiștii care participă la concurs. Cred că foarte important este în această perioadă să-i susținem și să-i promovăm. Reprezentantul ales în urma selecției este al României”, a mai povestit Iuliana Marciuc pentru EVZ.