VIDEO/ Dependența Iulianei Marciuc. Nu este vorba de Adrian Enache sau fiul lor, David

VIDEO/ Dependența Iulianei Marciuc. Nu este vorba de Adrian Enache sau fiul lor, David

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Iuliana Marciuc are o conexiune aparte cu Adrian Enache și o relație specială cu fiul lor, David, însă cea mai mare dependență a ei pare a fi telefonul mobil. Prezentatoarea emisiunii „Destine ca-n filme” de pe TVR2 nu se poate lipsi nici măcar câteva clipe de telefonul mobil, fie că este într-o coversație audie, fie că trimite mesaje sau postează ceva pe site-urile de socializare.

Atunci când nu filmează, Iuliana Marciuc își petrece majoritatea timpului cu telefonul în mână. Nu de puține ori fotoreporterii EVZ au întâlnit-o în această ipostază.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/5

Tot vorbind l-a telefon au întâlnit-o și zilele trecute. Se vede clar cum Iuliana Marciuc are antrenament în a vorbi la telefonul mobil și a face și alte lucruri în același timp. De această dată, cu telefonul sprijinit de umăr, soția lui Adrian Enache își căuta ceva în geanta voluminoasă, își aranja haina și masca de protecție, fără să schițeze un mic semn că ar fi într-o postură înconfortabilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

A intrat într-un program intensiv de remodelare corporală

Chiar dacă pare că petrece extrem de mult timp purtând diverse discuții telefonice, Iuliana Marciuc este implicată în tot soiul de activități, nu doar profesionale. De curând a început un program intensiv de remodelare corporală și este mândră de rezultatele obținute până acum. „O lunăm 3 kilograme și două procente de grăsime în minus plus întinerire de 4 ani la vârsta metabolică. Zic că-i bun acest vibe”, a scris Marciuc pe rețelele de socializare.

Se pregătește de o nouă despărțire de Adrian Enache

Inevitabil, la începutul anului viitor, Iuliana Marciuc va fi din nou în strânsă legătură cu telefonul ei mobil, cu atât mai mult cu cât va trebui să țină legătura cu Adrian Enache, care urmează să plece în Statele Unite ale Americii pentru a susține concerte pentru comunitățile de Români. Începând cu 15 ianuarie, Adrian Enache, alături de fiica lui Diana, dar și alți artiști români, va avea show la Chicago, urmând apoi să meargă și în alte orașe.