Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV/ Iuliana Marciuc și Adrian Enache au un nou „copil” împreună
VIDEO

VIDEO EXCLUSIV/ Iuliana Marciuc și Adrian Enache au un nou „copil” împreună

După 25 de ani de relație și un copil adolescent, Iuliana Mariciuc și Adrian Enache anunță că au un nou „copil” pe care îl cresc împreună. Nu este vorba de un nou membru al familiei, ci de un proiect la care cei doi lucrează de câteva luni. Chiar dacă artistul este în prim plan, în spatele se află moderatoarea TV.

Relația dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache este una atipică, fiind subiectul multor articole din presa națională. Deși au recunoscut că sunt „suflete pereche” și că fac împreună aproape toate activitățile, abia anul acesta se poate spune că lucrează împreună, doar ei doi, la un proiect comun.

„Am început producția unui podcast pentru Adrian. Eu sunt în spatele camerelor, el e în față. Sunt producătoarea unui podcast care până acum l-a avut invitat pe Marcel Pavel, Adina Buzatu și apoi Pepe. Lista de invitați și-o face el singur, deci e cumva o combinație în a fi eu producător și el. Abia aștept să văd cum va crește acest nou „copil” al nostru. Este pe platforma cineclic.ro, o platformă care găzduiește filme românește, producții românești de teatru și de film. Pe acea platformă se transmite live, cu o aparatură foarte performantă mai ales că invitat permanent este Paul Stângă cu acordeonul lui. Deci se cântă live. Se și vorbește, dar mai mult se cântă”, a povestit Iuliana Marciuc pentru EVZ despre emisiunea „Laivu` lu` Enache”. Emisiunea este o provocare atât pentru artist, cât și pentru mama fiului său, mai ales că printre invitați se numără vedete cunoscute din showbizz, colegi de breaslă cu Adrian Enache.

Nu vrea confruntare live cu Enache

Cu toate că relația dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache pare că este cunoscută de toată lumea, după 25 de ani mai există totuși lucruri nespuse despre ei. Cel puțin asta susține moderatoarea emisiunii „Destine ca-n filme”, care ne-a dezvăluit că nu-l cunoaște sufiecient de mult pe tatăl copilului ei. Întrebată dacă ar accepta provocarea de a veni ca invitat în show-ul online a lui Enache, Iuliana Marciuc ne-a mărturisit că s-ar lăsa cu greu convinsă. „Trebuie să mă convingă greu să accept să vin invitată la podcastul lui. Mă voi lăsa greu convinsă. Nu știu însă dacă voi putea să tac, s-ar putea să vreau tot eu să-i pun întrebări lui. Pentru că mai am încă multe întrebări să-i pun”, a completat Marciuc pentru EVZ.

Video: Răzvan Vălcăneanțu