Evenimentul ZileiMondenIulia Vântur și Salman Khan au șocat pe toată lumea. Gest neașteptat în plină pandemie

Iulia Vântur și Salman Khan au șocat pe toată lumea. Gest neașteptat în plină pandemie

Iulia Vântur și Salman Khan au șocat pe toată lumea. Gest neașteptat în plină pandemie
Iulia Vântur și Salman Khan par să nu fie foarte afectați de pandemia provocată de noul coronavirus.

Cei doi îndrăgostiți s-au izolat la casa de vacanță din Panvel, din apropierea orașului Mumbai, alături de câțiva prieteni apropiați.

Încă de la începutul pandemiei, Salman Khan și Iulia Vântur au organizat o campanie umanitară și au strâns mai multe produse alimentare pentru cei nevoiași. La inițativa acestora s-a alăturat și  nume grele de la Bollywood precum Jacqueline Fernandez, Waluscha De Souza și cântărețul Kamal Khan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vinerea trecută, cu prilejul Zilei Mondiale a mediului, cei doi au publicat un mesaj pe rețelele de socializare cu un text și un video în care, alături de alți indieni, făceau curat prin curtea casei în care au locuit atâta timp, scrie Tabu.

La începutul acestei săptâmâni, Salman Khan și Iulia Vântur au primit o veste teribilă. Wajid Khan, unul dintre cei mai talentanţi compozitori, foarte apropiat de legendarul actor Salman Khan, a murit în dimineața zilei de 1 iunie după ce fusese internat într-un spital din Mumbai.

Acolo ajunsese după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19, boală care i-a şi adus sfârşitul în cele din urmă, din cauza complicaţiilor. Wajid Khan avea 43 de ani conform jurnaliştilor indieni de la thehindu.com şi a jucat un rol foarte important în cariera lui Salman Khan.

Actorul a izbucnit în plâns când a aflat că prietenul său nu mai este, iar Iulia Vântur a transmis un mesaj emoționant pe Instagram în memoria acestuia.

Vizibil emoţionat după cele întâmplate, Salman Khan a publicat poze și filmări cu regretatul său prieten. Iubitul Iuliei Vântur l-a caracterizat pe Wajid Khan ca pe „un suflet minunat”.

La Bollywood este arhicunoscut faptul că Wajid a cântat și a compus, ca parte a duo-ului Sajid-Wajid, mai multe albume pentru filmele lui Salman Khan. Merită amintite mai ales colaborările pentru filmele de mare succes „Dabangg”, „Wanted” și „Partner”.

În continuare redăm mesajul transmis de Iulia Vântur după moartea talentatului compozitor şi cântăreţ din India: „Kind, gentle and immensely talented. U will live in our hearts forever. Thank u for the amazing legacy u have created.

Your voice will caress our hearts. We love u Wajid Bhai. Rest in peace and love. #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness

(n.r.: Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna.

Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare pe care ai creat-o. Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste).


Accesează: