Evenimentul Zilei > Monden > Iulia Albu la 39 de ani. Mesaj cifrat pentru admiratori
Iulia Albu la 39 de ani. Mesaj cifrat pentru admiratori

Iulia Albu la 39 de ani. Mesaj cifrat pentru admiratori

Cunoscută pentru ținutele și declarațiile sale extravagante, vedeta de televiziune Iulia Albu a transmis fanilor, cu prilejul aniversării a 39 de ani, un mesaj pe măsura renumelui pe care și l-a construit.

Cu ocazia împlinirii a 39 de ani, pe 28 iulie, cunoscuta vedetă de televiziune și creatoare de modă a postat pe rețelele de socializare un mesaj cifrat, ale cărui semnificații sunt greu de descifrat.

„Astăzi este ziua mea. Până la această vârstă pot spune că am învățat că̂teva lucruri. 1. Plantele vii cu siguranță nu sunt specialitatea mea. Dovadă clară, Pinul uscat din spatele meu. Îl țin, încă, pentru că din același pămănț a răsărit o Buruiană cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

În al doilea rând, ea a arătat că nimeni nu poate dicta unui om ce decizii trebuie să adopte. Singurii de care trebuie să asculte acesta sunt proprii părinți.

„2. Nimeni nu îți poate dicta ce decizii să iei. Cu toate acestea, sunt momente cănd este bine să asculți sfaturile părinților tăi; 3. ESTE ÎNTOTDEAUNA Ok să fii TU. Chiar dacă ai soarele în ochi și nu vei face cele mai reușite fotografii. 4. Viața fă̆ră puțină dramă devine o comedie proastă. Și mie nu mi-au plăcut niciodată comediile proaste”, a mai scris Iulia Albu în mesajul destinat publcului, după care a continuat în aceeași notă:

„5. Broccoli-ul nu este leguma mea. Astăzi vreau doar să vă mulțumesc pentru că îmi sunteti aproape. De măine, pregătiți-vă de spam cu fotografii cocoțață pe tocuri, cu coroane, pene, găini și curci. Astăzi sunt I, și voi merge desculță prin iarbă, voi dansa sub vie, voi bea vin din căni de lut și îmi voi strănge în braț̦e copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat in afară de tatăl meu”, a mai scris Iulia Albu.

Ea a încheiat transmițându-le fanilor să-și trăiască viața în realitate, iar nu doar pe rețelele de socializare.

„Și vă sugerez să încercați și voi acelaș̦i lucru. Viața nu este pentru a fi trăită doar pe social media”, a mai scris Iulia Albu pe pagina sa de Facebook.

Iubita fiului lui Sile Cămătaru a distrus un Mercedes la Iași. Accident spectaculos

Oana Roman a pus punct. Ce decizie radicală a luat

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: