Dani Oțil și-a fotografiat iubita într-o ipostază provocatoare, de „gospodină”, și a postat imaginea pe Instagram. În poză, Gabriela Prisăcariu apare aproape dezbrăcata, în timp ce „calcă” rufele.

„E artă adevărată”, i-a transmis un fan. „Minunată poza”, „Perfect”, „Golutză golutză?! Da ce mai contează 😍 Măi tu oțilule da baga bine la capshor si inimoara ce faina femeie ai acas”, „Am si eu niște tricouri si o rochița de călcat”, au comentat internauți.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au amânat nunta! Motivul care a afectat desfășurarea evenimentului

În martie, Dani Oțil a anunțat că a amânat nunta cu Gabriela Prisăcariu, din cauza unor evenimente tumultoase care au dat peste cap echilibrul din relație și nu numai.

Invitații din emisiunea sa, artiștii Ecaterina și Dimitri, care i-au vorbit despre noile lor realizări muzicale, l-au întrebat pe Dani Oțil dacă i-ar plăcea ca un astfel de album de muzică, la care au lucrat, să se audă tare în boxe la nunta lui.

„Îmi pare rău, nunta s-a amânat!”, a fost reacţia lui Dani Oţil. Motivul fiind, evident, epidemia de coronavirus.


Dani Oțil a spus adio burlăciei! A cerut-o în căsătorie pe „Miss Funduleț”. FOTO!


Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu în urmă cu câteva luni, în timpul unei vacanțe în Mexic. Gabriela este model și a intrat în atenția lui Dani după ce a participat la show-ul „Sueprmodels” al lui Cătălin Botezatu.

Pe de altă parte, Dani Oțil a recunoscut că încă mai ține legătură cu fosta sa iubită, Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu cinci ani, dar au rămas prieteni. „Ținem legătura când e nevoie. De curând, a filmat lângă Reșița. Echipa ei avea nevoie de lucruri, informații… Ne ajutăm tot timpul”, declara Dani Oțil.

Amintim că Răzvan Simion, colegul de platou și prietenul lui Dani Oțil, s-a despărțit de Lidia Buble. Cei doi şi-au confirmat recent despărţirea după 5 ani de relaţie.