Evenimentul Zilei > Monden > Iubita lui Dani Oțil, gospodină desprinsă din filme deocheate. FOTO
Iubita lui Dani Oțil, gospodină desprinsă din filme deocheate. FOTO

Iubita lui Dani Oțil, gospodină desprinsă din filme deocheate. FOTO

Dani Oțil se mândrește tare cu iubita lui, Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil și-a fotografiat iubita într-o ipostază provocatoare, de „gospodină”, și a postat imaginea pe Instagram. În poză, Gabriela Prisăcariu apare aproape dezbrăcata, în timp ce „calcă” rufele.

„E artă adevărată”, i-a transmis un fan. „Minunată poza”, „Perfect”, „Golutză golutză?! Da ce mai contează 😍 Măi tu oțilule da baga bine la capshor si inimoara ce faina femeie ai acas”, „Am si eu niște tricouri si o rochița de călcat”, au comentat internauți.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au amânat nunta! Motivul care a afectat desfășurarea evenimentului

În martie, Dani Oțil a anunțat că a amânat nunta cu Gabriela Prisăcariu, din cauza unor evenimente tumultoase care au dat peste cap echilibrul din relație și nu numai.

Invitații din emisiunea sa, artiștii Ecaterina și Dimitri, care i-au vorbit despre noile lor realizări muzicale, l-au întrebat pe Dani Oțil dacă i-ar plăcea ca un astfel de album de muzică, la care au lucrat, să se audă tare în boxe la nunta lui.

„Îmi pare rău, nunta s-a amânat!”, a fost reacţia lui Dani Oţil. Motivul fiind, evident, epidemia de coronavirus.


Dani Oțil a spus adio burlăciei! A cerut-o în căsătorie pe „Miss Funduleț”. FOTO!


Dani Oțil a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu în urmă cu câteva luni, în timpul unei vacanțe în Mexic. Gabriela este model și a intrat în atenția lui Dani după ce a participat la show-ul „Sueprmodels” al lui Cătălin Botezatu.

Pe de altă parte, Dani Oțil a recunoscut că încă mai ține legătură cu fosta sa iubită, Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au despărțit în urmă cu cinci ani, dar au rămas prieteni. „Ținem legătura când e nevoie. De curând, a filmat lângă Reșița. Echipa ei avea nevoie de lucruri, informații… Ne ajutăm tot timpul”, declara Dani Oțil.

Amintim că Răzvan Simion, colegul de platou și prietenul lui Dani Oțil, s-a despărțit de Lidia Buble. Cei doi şi-au confirmat recent despărţirea după 5 ani de relaţie.