Evenimentul Zilei > Monden > Iubita lui Cristiano Ronaldo a încins internetul. A strâns milioane de vizualizări într-o zi | VIDEO
Iubita lui Cristiano Ronaldo a încins internetul. A strâns milioane de vizualizări într-o zi | VIDEO

Iubita lui Cristiano Ronaldo a încins internetul. A strâns milioane de vizualizări într-o zi | VIDEO

Argentinianca Georgina Rodriguez (26 de ani), iubita lui Cristiano Ronaldo (35 de ani), și-a surprins fanii pe rețelele de socializare.

Superba argentiniancă și-a uimit fanii care o urmăresc pe Instagram, după ce a postat un clip incendiar. Georgina Rodriguez a adunat cu acest filmuleț, care se poate vedea mai jos, peste 6 milioane de vizualizări și aproape 20.000 de comentarii, în numai 24 de ore de la publicare.

Georgina apare filmată de la spate, în timpul unui antrenament în care are timp și de joacă. „Când vrei să te antrenezi, dar ajungi să te prostești!”, este mesajul pe care mama fetiței lui Ronaldo l-a atașat lângă filmuleț.

Georgina Rodriguez a petrecut fără Cristiano Ronaldo, pe iaht

Georgina Rodriguez a profitat de faptul că iubitul, Cristiano Ronaldo, se află în contanament cu Juventus și a petrecut pe iaht-ul lor luxos vreme de câteva zile.

De pe iaht, Georgina Rodriguez (26 de ani) a făcut o ședință foto incediară, iar câteva dintre fotografii le-a postat pe contul ei de Instagram. Una dintre ele a fost însoțită de un mesaj romantic pentru Cristiano Ronaldo. „Așa ochi dulci îi fac eu iubirii vieții mele”, a scris Georgina Rodriguez, alături de poza în bikini, făcută „în vacanță”. Fotografia a strâns aproape 2,8 milioane de aprecieri.

Reacția celebrului fotbalist lusitan nu a întârziat să apară, iar răspunsul lui Cristiano Ronaldo a fost unul pe măsură. „Cea mai frumoasă femeie de pe Pământ”, a scris portughezul, adăugând mai multe inimioare mesajului său.

Potrivit presei internaționale, luxosul iaht al cuplului se află acum în zonele de coastă din Italia, iar ambarcațiunea este evaluată la 20 de milioane de euro.

Georgina Rodriguez este, de mai bine de trei ani, partenera de viaţă a lui Cristiano Ronaldo. Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (2 ani), dar modelul îi creşte şi pe ceilalţi 3 copii ai starului portughez: Cristiano jr. (10 ani), şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Cristiano Ronaldo, star-ul lui Juventus, a împlinit, pe 5 februarie, vârsta de 35 de ani, iar cu această ocazie, Georgina Rodriguez, viitoarea sa soție, i-a oferit un cadou pe măsură fotbalistului.

Georgina Rodriguez i-a cumpărat lui Ronaldo un automobil de lux 4×4, acesta fiind un fan al acestor mașini. „Felicitări, bărbatul vieții mele! Acesta este cadoul tău, Cristiano, în care ne transportăm dragostea”, i-a transmis Georgina atacantului.