Potrivit surselor noastre, se pare că mai mulți bărbați au mers la cazinoul Europa unde au intrat în conflict cu personalul care asigură paza. Personalul de pază i-a poftit să părăsească cazinoul invocându-se motivul că ar fi fost în stare de ebrietate și ulterior afară izbuncnit o altercație verbală urmată și de violență fizică. Unul dintre bărbați ar fi vrut să-l lovească pe agentul de pază. Se pare că agentul l-a împins pe bărbat care a căzut și s-a lovit cu capul de un stâlp de beton din fața localului, scrie “Ziarul Incomod”.

După ce s-a constatat că bărbatul nu mai mișcă a fost solicitată ambulanța, iar paramedicii au efectuat manevre de resuscitare.  În final a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești unde a decedat. Victima avea 51 de ani.

Reporterii ziarului Incomod au contactat Poliția Prahova care a informat că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cerectările continuă sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Cadavrul va fi transportat la SML pentru efectuarea necropsiei.