Evenimentul Zilei > Politica > Declarație de DRAGOSTE în Parlamentul României
Declarație de DRAGOSTE în Parlamentul României

Declarație de DRAGOSTE în Parlamentul României

Fiecare zi din Parlament e ca o poveste. Replicile aleșilor par deseori desprinse dintr-o piesă de teatru. Într-o dimineață de marți, mai exact 11 aprilie, liberalul Cătălin Predoiu se așează pe scaunul de președinte al Camerei Deputaților. În calitatea sa de vicepreședinte al acestui for legislativ a fost desemnat să conduca ședința de plen în lipsa șefului Liviu Dragnea.

"E un privilegiu pentru mine ca, în fiecare săptămână, sub conducerea domnului Predoiu, să pot ţine o declaraţie politică", îl ironizează deputatul Corneliu Bichineț. Fusese poftit la microfon să susțină o declarație politică. " Astăzi, declaraţia mea se intitulează: Iubesc această ţară! Vasluiul, mai mult ca pe orice!", anunță victorios Bichineț, în timp ce în sală aleșii, puțini la număr, zâmbesc ironic.

"Iubesc această ţară! Aşa ar trebui să pronunţe, de câteva ori pe zi, fiecare om politic din România. Şi, prin ceea ce face, să determine mutaţii economice profunde, încât România să se ridice din colbul şi ruina, ţărâna în care se află neamul românesc. Aşa ar trebui să glăsuiască, şi prin somn, Liviu Dragnea, omul care practic, prin nestăvilitul PSD, conduce discreţionar România. "Iubesc Teleormanul, iubesc şi Vasluiul!" – aşa ar trebui să facă, efectiv, Liviu Dragnea, deoarece, de aici, necondiţionat şi inexplicabil, recoltează, prin partidul său, mereu, voturi, alarmant de multe voturi. Observaţi că nu mă refer la domnul Grindeanu sau la alt om politic din PSD, pentru că vreau să mă raportez la Liviu Dragnea", continuă Bichineț. 

Apoi, le dezvăluie colegilor săi de ce iubește el România. "De ce iubesc eu, Corneliu Bichineţ, această ţară? Pentru că e frumoasă. România este profundă, interesantă, plină de necunoscut, de dor şi de posibilităţi. Aici e locul unde, de dimineaţă până seara, uneori şi noaptea, Olguţa dă câte ceva. Şi dă întruna, nu ştiu când se va opri. Aici este locul unde duşmani necunoscuţi, periculoşi, şi încă neidentificaţi, o ucid zilnic pe doamna Firea", mai spune Bichineț. Nu fără a mai sublinia încă o dată: "Iubesc Teleormanul, iubesc Vasluiul, iubesc toate judeţele din România!".
 

Somnul din Parlament
 

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ este cel care, la începutul anului a depistat motivul pentru care unii parlamentari cad pradă somnului, chiar în timpul şedinţelor de plen.

El a propus ca temperatura să fie mai scăzută în sală, fiindcă „toropeala” îi adoarme pe noii aleşi, în timpul serviciului! „Pentru a face economie şi activitatea noastră să fie mai eficientă, v-aş ruga să reglaţi, prin cei care sunt la tehnic şi la administrativ, temperatura în Camera Deputaţilor şi în Senat, pentru că este o toropeală îngrozitoare şi cei care sunt mai în vârstă – nu mă refer la mine, că sunt viguros – riscă să fie adormiţi înainte de vreme şi eu ştiu cum sunteţi dumneavoastră, acolo sus, să nu aibă cine să vă trezească la urmă”, a cerut Bichineț, stârnind râsete în sală. 

EVZ a dezvăluit că , în perioada 2004-2006, Corneliu Bichineţ (pe atunci lider PRM) a fost protagonistul unor meciuri spumoase cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor. Adevăratul motiv al neînţelegerilor – care au dus, treptat, la marginalizarea şi la alungarea vasluianului – a fost, nici mai mult, nici mai puţin, o „expertiză paranormală” care susţinea că Bichineţ emana… energii negative! .Verdictul a fost stabilit de Aneta Badiu (angajată pe post de expert parlamentar la cabinetul senatorial al Tribunului), care, în aceeaşi perioadă, obişnuia să ofere „consultanţă paranormală” prin intermediul anunţurilor la mica publicitate.

CITIȚI MAI MULT: Somnul din Parlament şi energiile negative ale lui Bichineț

Persecuţii paranormale şi politice

Pe cale de consecinţă, credulul Vadim – politician avid, în ultima parte a vieţii, de ocultism şi paranormal, aşa cum singur a recunoscut – i-a poruncit lui Corneliu Bichineţ să nu se mai apropie niciodată de el la o distanţă mai mică de cinci metri! Drept urmare, Bichineţ a fost exclus treptat din camarila Tribunului, şi avertizat să păstreze distanţa de rigoare, ori de câte ori participa la vreun eveniment al PRM.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: