Evenimentul Zilei > Actualitate > Italienii, cuvinte de laudă pentru Vlad Chiricheș, după golul românului în Liga Europa
Italienii, cuvinte de laudă pentru Vlad Chiricheș, după golul românului în Liga Europa

Italienii, cuvinte de laudă pentru Vlad Chiricheș, după golul românului în Liga Europa

Vlad Chiricheș a fost eroul lui Napoli, în meciul pe care gruparea din Serie A l-a câștigat, aseară, în Belgia, cu FC Brugge, scor 1-0, grație golului marcat de fundașul român.

După succesul de aseară, Napoli a bifat a cincea victorie din tot atâtea meciuri în grupele Ligii Europa. Vlad Chiricheș, transferat în această vară la Napoli d ela Tottenham, a reușit să marcheze primul său gol pentru gruparea italiană. În jocul cu FC Brugge, internaționalul român a trimis mingea în poarta belgienilor în minutul 41, în urma unui corner. Astfel, presa din Italia l-a elogiat pe fostul fundaș al Stelei.

„Victorie pentru Napoli, victorie pentru Chiricheş. Chiar dacă mulţi îl consideră fragil din punct de vedere fizic, Vlad are puterea de a surprinde mereu. Joi seară a demonstrat că este pregătit şi ar putea juca mai des. Calităţile sale fizice ar trebui să îl transforme într-un om esenţial la fazele fixe. Chiricheş este fără îndoială un jucător de viitor, iar prestaţii precum cea de la Brugge nu pot decât să îi dea şi mai multă încredere”, au titrat cei de la tuttosport.com.