Evenimentul Zilei > International > Cum a ajuns un italian să-i lase MOȘTENIRE unui românce 1 milion de euro. Este INCREDIBIL cum s-a sfârșit întreaga POVESTE
Cum a ajuns un italian să-i lase MOȘTENIRE unui românce 1 milion de euro. Este INCREDIBIL cum s-a sfârșit întreaga POVESTE

Cum a ajuns un italian să-i lase MOȘTENIRE unui românce 1 milion de euro. Este INCREDIBIL cum s-a sfârșit întreaga POVESTE

Situație halucinantă în Sardinia! Protagoniștii, o familie de români. Întreaga poveste a început în momentul în care un pensionar din localitatea Valledoria i-a lăsat prin testament îngrijitoarei românce suma de 1 milion de euro - bani și proprietăți imobiliare. Ironia sorții a făcut ca românca să moară înaintea bărbatului, însă la decesul acestuia, sora bărbatului s-a trezit la ușă cu familia îngrijitoarei, care revendica moștenirea.

Mai exact, sora italianului  a povestit că la nici o oră după ce s-a anunțat decesul fratelui său, s-a trezit la ușă cu soțul, fiii și nora româncei, care i-au arătat testamentul italianului. „Suntem unicii moștenitori ai averii răposatului, potrivit B1tv.

„Vrem să vă spunem că ne vom ocupa de înmormântare după ritul martorilor lui Iehova. Se convertise la credința noastră”, i-au spus rudele româncei.

 

Viața bate filmul!

Sora bărbatului spune că a fost stupefiată, mai ales că știa că fratele ei era un catolic practicant. Aşa că aceasta a deschis o acțiune în instanță prin care a obținut punerea sub sechestru a bunurilor. 

După un lung proces, un judecător de la tribunalul din Sassari a anulat actul și a restituit toate bunurile surorii defunctului, deoarece italianul suferea de o boală psihică şi nu avea discernământ atunci când a semnat testamentul.    

Rudele îngrijitoarei românce sunt acum nevoite să plătească și cheltuielile de judecată.