Evenimentul Zilei > Actualitate > Un italian i-a lăsat moștenire îngrijitoarei românce un milion de euro, dar testamentul a fost anulat
Un italian i-a lăsat moștenire îngrijitoarei românce un milion de euro, dar testamentul a fost anulat

Un italian i-a lăsat moștenire îngrijitoarei românce un milion de euro, dar testamentul a fost anulat

Un pensionar din Sardinia și-a lăsat toată averea de un milion de euro îngrijitoarei românce și nurorii acesteia, dar un judecător de la tribunalul din Sassari a anulat actul de donație și a restituit toate bunurile surorii defunctului, deoarece italianul nu avea discernământ când a semnat testamentul.

Sora bătrânului a povestit că la nici o oră după ce s-a anunțat decesul bătrânului, s-a trezit la ușă cu soțul, fiii și nora româncei, care i-au spus: „Suntem unicii moștenitori ai averii răposatului. Vrem să vă spunem că ne vom ocupa de înmormântare după ritul martorilor lui Iehova. Se convertise la credința noastră”.

I-au arătat apoi femeii și actul prin care fratele îi lăsa averea româncei, scrie Gazeta Românească. Sora bărbatului spune că a fost stupefiată, mai ales că știa că fratele ei era un catolic practicant. Rudele îngrijitoarei românce vor trebui să plătească cheltuielile de judecată.