Florentina Munea, în vârstă de 39 de ani, este acuzată că, în urmă cu aproxiamtiv un an ar fi fugit cu mașina unei familii de pensionari din Laconi, Sardinia, după ce a primit de la aceștia  aproximativ 30,000 de euro în schimbul angajamentului că va avea grijă de unul dintre acesștia.

Antonio Deidda, de 83 de ani, a povestit pentru unionesarda.it că, în noiembrie 2017, a angajat-o pe Florentina Munea să aibă grijă de soția lui. În acest sens, a fost încheiat un contract de 28,000 euro.

Pe 2 februarie 2018, la o zi după ce a încasat banii, românca i-a cerut mașina spunându-i că trebuie să meargă într-o localitate apropiată, însă ea a fugit, cu partenerul ei, în România.

Bătrânul a realizat ce s-a întâmplat și a cerut imediat intervenția carabinierilor pe care i-a anunțat că i-au dispărut și bani din casă. Omul descoperise că românca a furat din casa bătrânilor 1.700 de euro și a ridicat din contul acestora, folosind un card furat din locuință, 3.100 de euro.

În urmă cu câteva zile, îngrijitoarea a fost arestată în România, după ce pe numele ei a fost emis un mandat european de arestare.

Românca a fost extrădată în Italia și a fost închisă în Penitenciarul Rebibbia din Roma.

 

Te-ar putea interesa și: