Evenimentul Zilei > International > Scandal imens în ITALIA! Primar GLOBALIST ARESTAT. Legaliza CĂSĂTORII între ITALIENI şi MIGRANŢI: Este CHEMAREA MEA să AJUT REFUGIAŢII
Scandal imens în ITALIA! Primar GLOBALIST ARESTAT. Legaliza CĂSĂTORII între ITALIENI şi MIGRANŢI: Este CHEMAREA MEA să AJUT REFUGIAŢII

Scandal imens în ITALIA! Primar GLOBALIST ARESTAT. Legaliza CĂSĂTORII între ITALIENI şi MIGRANŢI: Este CHEMAREA MEA să AJUT REFUGIAŢII

Primarul globalist, Domenico Lucano, al orașului Riace, din Calabria, sudul Italiei, a fost arestat, fiind suspectat că promova imigrația ilegală și că ajuta imigranții să rămână ilegal în țară cu ajutorul căsătoriilor de conveniență.

Lucano a câștigat recunoașterea internațională de la alți multiculturaliști de când și-a umplut micul oraș, Riace în Calabria, în sudul Italiei, cu imigranți ilegali sau "mii de refugiați", așa cum titrează Reuters.

În prezent, el este acuzat că a organizat căsătorii cu "nemilositate deosebită", între italienii locali și imigranții din municipiul său, astfel încât aceştia din urmă să poată rămâne în țară.  Primarul a fost numit în 2016 unul dintre cei mai mari 50 de lideri ai lumii de către Fortune.

Este de asemenea acuzat de ignorarea achizițiilor publice și furnizarea de contracte locale de gunoi pentru organizațiile care angajează imigranți.  "A ajuta imigranții și refugiații este chemarea mea", a spus el și a numit imigranții un "produs al unei lumi nedrepte".

Arestarea lui la domiciliu a condus la agitație pe social media. Scriitorul Roberto Saviano a declarat pe Twitter că Lucano s-a făcut vinovat doar de "neascultarea și salvarea vieților omenești și de primirea acestora".  "Modelul de integrare pentru migranți … (Lucano) a fost mult timp atacat, iar astăzi arestarea lui se bazează pe acuzația paradoxală de a favoriza imigrația ilegală", a declarat Fiom.  Grupul a cerut mobilizarea națională împotriva rasismului și în favoarea drepturilor migranților de a locui și a lucra în Italia.