Evenimentul ZileiInternationalIsteria Bitcoin a paralizat țara întreagă. E halucinant ce se întâmplă

Isteria Bitcoin a paralizat țara întreagă. E halucinant ce se întâmplă

Isteria Bitcoin a paralizat țara întreagă. E halucinant ce se întâmplă
În ciuda fluctuațiilor mari moneda virtuală Bitcoin i-a îmbogățit pe mulți. Nu e de mirare, așadar, că internauții „minează” de zor după valoroasa monedă virtuală.

Isteria Bitcoin a paralizat țara întreagă.. Procesul este extrem de costisitor din cauza consumului mare de electricitate. Dacă în Occident problema pentru internauți este prețul mare al curentului, în Iran este exact pe dos.

Isteria Bitcoin a paralizat țara întreagă

Pe fondul sancțiunilor stricte impuse de SUA, moneda țării e din ce în ce mai slabă. Electricitatea este, însă, mult mai ieftină. Drept urmare. minarea după Bitcoin a luat proporții în rândul tinerilor.


La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea


Tinerii întreprinzători din Iran reușesc să facă bani frumoși, dar țara a ajuns în pragul colapsului. Consumul uriaș de electricitate provoacă pene dese de current. Sistemul practic nu mai face față cererii de energie.

Isteria Bitcoin a paralizat țara întreagă. Smog toxic deasupra marilor orașe

Chiar mai grav, multe orașe mari din Iran sunt acoperite de un smog toxic (după cum se vede în fotografie). Specialiștii spun că această poluare îngrijorătoare este provocată de operatorii centralelor electrice. Disperați că nu pot face față cererii de energie, aceștia au început să ardă păcură de calitate inferioară, mult mai poluantă.


Istoria secretă. Profeția unui KGB-ist. Victoria postumă a URSS împotriva Occidentului!


În ciuda dezmințirilor oficiale venite de la ministrul petrolului Bijan Namdar Zanganeh că s=ar arde păcură poluantă, ziarele de stat prezintî imagini ale unui smog toxic careacoperă zonele rezidențiale intens populate.

„Problemele legate de rețeaua electrică au determinat guvernul să combată operațiunile miniere ilegale. Aproximativ 6.000 de device-uri au fost confiscate recent în provincia Markazi, a declarat pentru ISNA directorul general al Markazi Electricity Supply Co.”, scrieBloomberg.

Mai mult, „Un purtător de cuvânt al comăaniei care gestionează electricitate a țării și-a cerut scuze pentru întreruperea programelor televiziunii de stat și a spus că sursele de alimentare pentru mineritul Bitcoin au fost strict limitate pentru a satisface nevoile interne, scrie Agenția Bloomberg.

Vânătoarea de Trumpiști. Acuzată că vrea să dea rușilor laptopul lui Pelosi


Accesează: