Isar, RECIDIVEAZĂ, la nicio lună de la accidentul cumplit pe care l-a provocat

Isar, RECIDIVEAZĂ, la nicio lună de la accidentul cumplit pe care l-a provocat

Lucian Isar, soțul Alinei Gorghiu, are o nouă mașină, după ce a făcut-o praf pe cea dinainte într-un accident petrecut pe Valea Oltului.

Deși nu a trecut nici o lună de la teribilul accident, Isar se crede din nou regele șoselelor. Jurnaliștii Cancan l-au surprins în traficul din București executând manevre incredibile.

Lucian Isar și-a luat un SUV nou, chiar mai puternic decât cel distrus în accidentul petrecut pe data de 16 martie. Deși polițiștii i-au întocmit dosar penal și i-au suspendat permisul, Isar încă mai poate câteva zile să mai conducă cu dovada înocuitoare și, acest lucru, întrucât procurorul de caz i-a prelungit această dovadă, precizează aceeași sursă.

Bancherul a fost surprins pe străzile din București, la început în momentul în care a parcat mașina în complexul din Băneasa unde locuiește în așa fel încât să blocheze accesul în parcare. Când a ieșit din parcare, Isar a încălcat prima regulă de circulație: i-a tăiat calea unui șofer care circula regulamentar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Apoi, la semaforul de la Pod Băneasa, Isar n-a mai avut răbdare să stea în coloană, cum fac şoferii obişnuiţi, ci a încălecat linia de tramvai pentru a depăși autovehiculele prin stânga și a ajunge mai repede la semafor.

Bancherul a fost implicat într-un accident pe Valea Oltului, acum nicio lună, când a intrat într-o depășire pe linie continuă. Neavând vizibilitate, Isar a intrat în coliziune cu o autoutilitară, intrând apoi în roata unui tir, care a explodat.