Evenimentul Zilei > Actualitate > IRINEL COLUMBEANU, făcut PRAF de Monica! „Irina îi spune lui Pink, tata” E incredibilă declarația ”SCORPIEI de la Izvorani”
IRINEL COLUMBEANU, făcut PRAF de Monica! „Irina îi spune lui Pink, tata” E incredibilă declarația ”SCORPIEI de la Izvorani”

IRINEL COLUMBEANU, făcut PRAF de Monica! „Irina îi spune lui Pink, tata” E incredibilă declarația ”SCORPIEI de la Izvorani”

Într-un interviu acordat recent unei publicații din România, Monica Gabor a spus lucruri usturătoare pentru Irinel Columbeanu. Deși el a crescut-o singur pe Irinuca, ”fosta scorpie de la Izvorani” l-a faultat spunând că fiica lor îl strigă pe Mr. Pink ”daddy” (tata).

Monica a vorbit jurnaliștilor români plecați peste hotare ca să o pozeze în luxul oferit de milionarul chinez, despre viața ei ”de vis” din SUA cât și despre Irina. Declarația dată de Monica revistei l-a înfuriat pe Irinel Columbeanu. Pe bună dreptate, ar spune mulți!

Irina, spune ea, îşi doreşte să se mute în Statele Unite. „Aici se simte acasă şi simte că are o familie. Irina îl numeşte pe Pink „daddy”, deşi eu niciodată nu i-am spus să îi spună aşa, nu mi-aş permite, pentru că îl respect pe tatăl Irinei. Totuşi, la ea a venit în mod natural şi e foarte ataşată de Pink şi vrea să se mute aici, pentru că vrea o mamă, un tată, un frate… Deocamdată, ne vom revedea în vacanţă, în iulie.”, a declarat Monica Gabor.

Fosta doamnă Columbeanu nu este căsătorită cu Mr. Pink, însă îi crește copilul dintr-o altă relație. Micuțul pe nume Anthony o strigă pe Monica „mama” și așa se recomandă și ea. Totodată, chiar fanii ei au atenționat-o pe conturile de pe siteurile de socializare, că nu e normal sau moral față de realul părinte să „furi” astfel de titulaturi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: