Irinel Columbeanu, în lacrimi. Surpriza de la miezul nopții

Irinel Columbeanu, în lacrimi. Surpriza de la miezul nopții Irinel Columbeanu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Ultimii ani au fost grei și plini de schimbări pentru Irinel Columbeanu. Internat în prezent într-un azil, fostul milionar a avut parte vineri noapte de cele mai mari emoții trăite în ultima vreme. Fiica sa, Irina, a venit în România.

Irinel Columbeanu, întâlnire emoționantă cu fiica sa

Irina Columbeanu a sosit în România în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar tatăl ei a așteptat-o cu nerăbdare la aeroport. Recent, fostul afacerist, care locuiește acum într-un azil, a declarat că este nerăbdător să își strângă în brațe fiica. Revederea i-a adus lacrimi de bucurie lui Irinel Columbeanu.

Fiica lui Irinel Columbeanu s-a întors în România pentru a petrece mai mult timp cu tatăl său, pe care nu l-a mai văzut de o bună perioadă de timp, informează Wowbiz.ro.

Irinuca se află pentru prima dată în țară după ce, în 2018, s-a mutat în America împreună cu mama ei, Monica Gabor. Alegerea de a pleca a fost a tinerei, pentru a-și construi un viitor conform dorințelor sale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Irina are 16 ani și este implicată în numeroase activități de succes în Statele Unite. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a apărut chiar și în presa din Malibu.

În ultimii ani, Irinel Columbeanu a ajuns într-o situație financiară precară. De la luxul de la Izvorani, fostul milionar s-a mutat într-un apartament din București, iar ulterior la un centru pentru seniori din Snagov. În toamna anului trecut, vestea că Irinel Columbeanu a ajuns la azil a surprins pe toată lumea.

Irinel Columbeanu și Irina

Irinel Columbeanu și Irina. Sursa foto: Facebook

Fostul milionar, ajutat financiar de fiica lui

Fostul soț al Monicăi Gabor este mândru de fiica lui, care îi și oferă sprijin financiar. Acesta spunea în urmă cu ceva vreme că fiica sa câștigă foarte bine lucrând la un restaurant din Malibu și că și-a cumpărat singură o mașină.

„Irina e independentă. Așa și-a dorit ea. Și-a luat singură mașină, are economii și pentru când va ajunge la colegiu și mă ajută financiar. Va lucra în continuare la restaurantul acela italienesc, până va merge la facultate. N-are de ce să-mi fie teamă că lucrează acolo, în America e ceva sigur, nu-i ca-n România. Sunt extrem de mândru de ea”, a spus recent fostul om de afaceri.