Irinel Columbeanu: "Este un basm frumos ce se întâmplă"

Irinel Columbeanu: "Este un basm frumos ce se întâmplă"

Magistraţii Judecătoriei Buftea au decis ieri ca micuţa Irina, în vârstă de patru ani, să rămână în custodia temporară a tatălui ei, Irinel Columbeanu. Decizia a fost însă contestată de Monica Columbeanu care, între timp, a renunţat la avocata Zamfira Floarea Stepănescu şi a angajat un alt reprezentant.

Omul de afaceri a vorbit la Happy Hour despre demersurile următoare pe care le are în vedere şi s-a arătat mai blând faţă de instanţa despre care la început a spus că gestionează prost procesul de divorţ.

"Îmi pare bine că instanţa a luat în considerare toate probele aduse", a declarat Irinel aseară, la Pro Tv. Pentru el, cea mai importantă este Irina şi liniştea acesteia şi de aceea nu se arată deranjat de decizi magistraţilor de a refuza stabilirea domiciliului copilului la Izvorani.

  • Irinel Columbeanu a câştigat custodia Irinei

"Toate hotărârile pe care le voi lua în acest sens vor avea ca unic sens o tulburare cât mai mic posibilă a Irinei", spune Irinel care mărturiseşte că va vorbi cu fetiţa lui în momentul în care va avea pregătit în minte un discurs adecvat. "Este un basm frumos ce se întâmplă", consideră Columbeanu că este varianta pe care trebuie să o perceapă fiica lui.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Divorţul soţilor Columbeanu, o luptă pentru micuţa Irina

Cei doi soţi s-au întâlnit ieri la grădiniţa unde merge Irina, însă nu au discutat nimic despre divorţ sau despre decizia judecătorilor. "Lucrurile au decurs firesc. Am luat-o fiecare de o mână, fără să lăsăm să se vadă vreo tensiune. Ne-am dus împreună la apartamentul de pe Calea Victoriei şi după aceea a trebuit să plec".

În această dimineaţă, micuţa Irina a fost dusă la grădiniţă de către Monica.

Prima înfăţişare în divorţul soţilor Columbeanu va avea loc pe 21 martie.

  • Este oficial: Monica şi Irinel Columbeanu divorţează.