Evenimentul Zilei > Justitie > Irina Tănase, despre citarea lui Dragnea de către DNA. „Este deja obișnuință”
Irina Tănase, despre citarea lui Dragnea de către DNA. „Este deja obișnuință”

Irina Tănase, despre citarea lui Dragnea de către DNA. „Este deja obișnuință”

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a făcut primele precizări despre noul dosar în care acesta a fost pus sub acuzare de procurorii DNA.

Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a făcut o serie de declarații cu privire la noul dosar în care fostul lider al social-democraților este acuzat de procurorii DNA de trafic de influență.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost citat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) într-un dosar în care se investighează prezenţa sa la ceremonia de inaugurare a preşedintelui Donald Trump de la începutul anului 2017.

„Noi, în mod oficial, nu știm nimic. E prima oară când este chemat. Avocata sa, Flavia Teodosiu, a cerut să i se pună la dispoziție noul dosar. (Noi) nu am avut contact cu acest dosar”, a declarat, Irina Tănase,  la Realitatea Plus.

CITEȘTE ȘI Liviu Dragnea, pus sub urmărire penală de DNA. Ancheta vizează vizita din SUA, de la învestirea lui Trump

„Nu e nimic ieșit din comun în invitația făcută pentru liderii partidului de guvernământ în parteneriat strategic cu SUA. Nu este o chestie neobișnuită să primească invitații acolo. Probabil că și liderii Coaliției actuale vor primi astfel de invitații. Bineînțeles că speculații se pot face, dar de la speculație până la mai mult… e cale lungă. Este o exagerare”, a mai spus logodnica lui Liviu Dragnea.

Irina Tănase, despre citarea lui Liviu Dragnea de către DNA: „Este deja obișnuință”

Irina Tănase a mai punctat că apariția unor noi acuzații în cazul lui Liviu Dragnea „este deja obișnuință. Cum nu se mai găsesc subiecte, îl găsesc pe Liviu Dragnea.  Nu am discutat cu el despre acest subiect”.

„Nu a fost vorba de o cerere de eliberare condiționată. A fost vorba de o revizuire a hotărârii”, a anunțat logodnic lui Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

„Dacă te consideri nevinovat, și el (Liviu Dragnea – n.red.) se consideră nevinovat, poți cere revizuirea. Așteptăm să vedem motivarea . Nu a fost vorba de o cerere de liberare condiționată”, a mai spus Irina Tănase.