Evenimentul Zilei > Social > Nu se mai ştie nimic de Liviu Dragnea! Codrin Ștefănescu şi Irina Tănase dau alarma
Nu se mai ştie nimic de Liviu Dragnea! Codrin Ștefănescu şi Irina Tănase dau alarma

Nu se mai ştie nimic de Liviu Dragnea! Codrin Ștefănescu şi Irina Tănase dau alarma

Liviu Dragnea a fost diagnosticat noul coronavirus şi a fost transportat la Penitenciarul Spital Bucureşti Jilava. De două zile nu se mai ştie absolut nimic despre el. Anunţul l-a făcut Codrin Ştefănescu.
Potrivit unor informaţii, Liviu Dragnea a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt trataţi deţinuţii infectaţi cu SARS-CoV-2. Dragnea a făcut anunţul pe social media, unde spune că apropiații săi nu mai pot lua legătura cu el.
Liviu Dragnea suferă de mai multe boli, potrivit celor declarate de către avocata Flavia Teodosiu, care a confirmat că fostul lider al PSD a contractat noul coronavirus. Dar mai mult de atât nu se ştie deocamdată. Codrin Ştefănescu scrie pe social media că starea de sănătate a fostului preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, s-a agravat brusc, după ce a fost confirmat cu COVID-19.

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat brusc

”Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De 2 zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vă voi ține la curent când vom afla detalii!”, a scris Codrin Ştefănesciu pe pagina personală de Facebook. Mai mult, familia și avocata lui Liviu Dragnea au confirmat că nu au nicio informație oficială din partea penitenciarului despre starea de sănătate a dostului lider PSD.

Irina Tănase, disperată. Nu mai ştie nimic de Liviu Dragnea

Irina Tănase a delcarat la un post de televiziune că a sunat la spitalul Jilava după ce a aflat aceste informații venite pe surse și nu a primit niciun răspuns.

”Mi s-a spus că deși sunt persoana de contact în situații de urgență nu-mi pot comunica starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital și nu îmi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina Tănase.

Irina Tănase a fost întrebată când a vorbit ultima dată cu Liviu Dragnea. Acesta a răspuns: ”Am vorbit cu el aseară…avea o evoluție negativă în sensul că el a ajuns la spitalul penitenciar Jilava asimptomatic și în ultimele zile a început să aibă simptome”, a subliniat partenera de viaţă a lui Liviu Dragnea.

Şi continuă: Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, de slăbiciune, care nu îți permite să faci multe lucruri, și dureri de cap. Nu avea nici probleme de respirație, nu avea nici febră. Nu avea niciunul dintre simptomele despre care se vorbește că le-ar avea sub nicio formă, nici măcar ușoară Noi nu putem să îl sunăm. Niciodată nu s-a putut, nu a existat varianta aceasta. El ne sună când consideră. Pe mine de exemplu mă sună în general de două ori pe zi. Până la momentul acesta, astăzi, nu m-a sunat dar asta nu este neapărat un lucru neobișnuit.

Nu s-a simțit în stare să stea în picioare să vorbească la telefon

Adică, având în vedere starea lui, poate să fie din cauză că nu s-a simțit în stare să stea în picioare să vorbească la telefon. Poate să fie doar acest lucru, însă ce mă îngrijorează pe mine este faptul că nici cei de la spital nu dau niciun fel de informație și nici nu ne contactează spre a ne spune ceva dacă starea ar fi atât de gravă cum am aflat”, a mai declarat Irina Tănase în direct la Antena 3.

Reacţia Administraţiei Penitenciarelor

„Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme ușoare și medii de îmbolnăvire cu COVID19”, a transmis Administraţia Naţională a Penitenciarelor.