Evenimentul Zilei > Actualitate > Irina Shayk, din nou în lacrimi: „Mă simt ca o proastă, l-am lăsat să mă înșele”
Irina Shayk, din nou în lacrimi: „Mă simt ca o proastă, l-am lăsat să mă înșele”

Irina Shayk, din nou în lacrimi: „Mă simt ca o proastă, l-am lăsat să mă înșele”

Irina Shayk l-a părăsit pe Bradley Coooper, după ce actorul ar fi avut mai multe aventuri cu Lady Gaga, iar astfel, povestea se repetă pentru rusoaică. Tot din cauza infidelității s-a despărțit și de Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus Torino.

O bună perioadă de timp s-a tot zvonit că Lady Gaga și Bradley Cooper ar avea mai mult decât o relație de prietenie și colegialitate, după ce au jucat împreună în filmul „A star is born”. Mai mult, coloana sonoră cântată de cei doi a câștigat și un premiu Oscar, ceea ce i-a adus de foarte multe ori împreună pe scenă.

În aceste condiții, modelul Victoriaʼs Secret, Irina Shayk, în vârstă de 33 de ani, a părăsit casa în valoare de peste trei milioane de dolari pe care o împărțea cu acesta, în Los Angeles. Rusoaica nu are succes în dragoste, iar decepția se repetă. În 2015 s-a despărțit din același motiv de Cristiano Ronaldo. Cei doi aveau 5 ani de relație și chiar planuri de nuntă, care s-au anulat, din cauza infidelității portughezului. 

Irina Shayk: „Mă simt ca o proastă pentru că l-am lăsat să mă înșele"

Anul trecut, Irina Shayk a vorbit deschis despre relația cu Cristiano Ronaldo, care devenise un calvar. 

„Acum, când știu adevărul, mă simt complet trădată. Am avut încredere în el și am rămas alături de el de fiecare dată când au apărut zvonuri conform cărora ar fi fost și cu alte femei. Mă simt ca o proastă pentru că l-am lăsat să mă înșele”, a dezvăluit Irina Shayk, potrivit Daily Mail. 

Într-un alt interviu, Irina Shayk l-a ironizat pe Ronaldo: „Idealul meu de bărbat este cinstit, credincios și un gentleman care știe cum să se poarte cu femeile. Nu cred în bărbați care ne fac nefericite, doar pentru că sunt băieți care nu s-au maturizat. Credeam că am găsit bărbatul ideal, dar m-am înșelat. Cred că femeile se simt urâte atunci când stau alături de bărbatul greșit. El mă făcea să mă simt urâtă și nesigură pe mine”, a declarat Shayk.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.