La fel a făcut și cântăreața Irina Rimes care de câteva zile nu a mai ieșit din casă. Numai că Irina a încercat săși alunge plictiseala ascultând muzică. Dar nu oricum, ci cu volumul boxelor dat la maxim. Vecinii terorizați de zgomotul mult prea mare care venea din apartamentul Irinei au apelat la Facebook pentru a o atenționa pe artistă că nu locuiește singură în bloc.

Astfel, o vecină i-a explicat cât de greu le este copiilor săi să doarmă din cauza muzicii date la volum maxim care se auzea din apartmanetul Irinei Rimes.

DIscuție pe grupul de facebook al complexului rezidențial Pipera, sursă foto: click.ro

Irina Rimes i-a răspuns însă, într-un mod extrem de respectuos și cerându-și scuze pentru gălăgia făcută, explicând totodată cât de greu i se pare să stea numai în casă și că a încercat să se distreze alături de prietenii săi.

Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova, după ce în anul 2012 a participat la Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. S-a mutat în România și a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, dar proiectul nu a avut succes.

În anul 2016 și-a relansat cariera cu piesa „Visele”. Aceasta a ocupat locul 1 în clasamente radio în România. Începând din anul 2018, Irina Rimes este unul dintre antrenorii emisiunii Vocea României de la Pro TV, potrivit playtech.ro