Irina Rimes a vorbit despre piesa „Băiatul meu frumos” și mesajul pe care îl transmite această creație muzicală. Artista de peste Prut i se adresează unui bărbat care i-a marcat viața și a ajutat-o să treacă peste momente dificile. Este vorba despre fostul soț.

„Am avut parte pe scenă de cele mai strălucite momente din viața mea de până acum alături de oamenii care mi-au devenit frați și surori. Scena este locul unde nu avem altă credință decât muzică, respirăm și trăim din tot ceea ce creăm împreună și asta ne unește.

Videoclipul piesei „Băiatul meu frumos” aduce omagiu oamenilor cu care împărtășesc aceeași pasiune pe aceeași scenă cu mine. „Băiatul meu frumos” este dedicată omului care m-a reînviat, care a fost un întreg moment al vieții mele și în jurul căruia mi s-a învârtit universul până când a ajuns la ceea ce este acum.

Vreau să îi mulțumesc acestui om, acestei iubiri, care m-a înființat și desființat că să ajung la esența sentimentului de dragoste pentru muzică. Vreau să urmăriți acest videoclip și să simțiți ce simțim noi atunci când suntem pe scenă. Vreau să simțiți ce simt și eu atunci când cânt alături de ei”, a spus Irina Rimes.

Ea a fost căsătorită cu Andi Bănică, iar acum are o altă relație.