Evenimentul Zilei > Monden > Irina Rimes, apariție provocatoare în finala Vocea României
Irina Rimes, apariție provocatoare în finala Vocea României

Irina Rimes, apariție provocatoare în finala Vocea României

Irina Rimes a suprins cu rochia albă albă din tul, cu paiete strălucitoare, scurtă în față și lungă în spate.

Irina Rimes, apariție de senzație la finala Vocei României. Ea a atras privirile tuturor celor prezenți la emisiune cu rochia albă albă din tul, cu paiete strălucitoare, scurtă în față și lungă în spate, pe care a accesorizat-o cu o curea neagră și sandale în aceeași nuanță, potrivit cancan.ro.

Vineri seară, de la ora 20.30, cei patru finaliști ai sezonului 9 au urcat pe scenă aducând în fața telespectatorilor interpretări de neuitat, urmând să prezinte trei momente, unul singuri, unul alături de antrenor și unul alături de un invitat special.

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, va cânta alături pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României. Andi Țolea, din echipa Smiley, va cânta împreună cu cântăreața Jo. Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, va interpreta o melodie cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, iar Elena Bozian, din echipa Horia, va cânta împreună cu actrița Oana Sârbu.

Fiecare din cei patru finaliști a repetat intens toată săptămâna, în speranța că îi va convinge pe telespectatori că merită să câștige Vocea României.

În marea finală, publicul va decide câștigătorul, votând concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus)  sau online, gratuit, un singur vot. Telespectatorii  pot vota preferații doar după ce Pavel Bartoș va anunța că votul a început.